vrijdag 23 september 2011

Kissable Lips...

 
Hi Beauties,

Een tijdje geleden deelde ik mijn wishlist. Inmiddels heb en gebruik ik een aantal producten die daar op stonden.

Een van de producten die ik erg graag wilde hebben was deze hydraterende en exfolierende lipzalf van Ole Henriksen. Ole Henriksen is een van oorsprong Deens cosmeticamerk dat gelijknamig is aan de bedenker en eigenaar van het bedrijf. Wat de producten van Ole Henriksen vooral zo populair maakt zijn de bijzondere ingredienten. Ole geeft daarover aan geen trends te volgen maar zich vooral te richten op de specifieke behoeften van de huid. Enkele producten zijn inmiddels bekroond met een beauty award.

Reden genoeg voor mij om een van de meest populaire items van Ole Henriksen te proberen, namelijk de African Red Tea Lip Exfoliating Salvation.

Wat is het; Een hydraterende lipscrub met hele fijne granules die de lippen zachtjes maar effectief exfolieren.

De ingredienten;
Zo op het eerste gezicht ziet de scrub eruit als een lippenbalsem op basis van vaseline, maar niets is minder waar. De scrub is op basis van Rooibosthee en bevat nagenoeg alleen natuurlijke ingredienten waaronder, Cranberry, Grapefruit, Mango boter, Jojoba olie en Lijnzaad olie.

Wanneer gebruiken; Je kunt de scrub zo vaak als je wenst gebruiken. Ik gebruik het voorafgaand het aanbrengen van lipgloss of lippenstift zodat m'n lippen glad en egaal zijn. De scrub laat ik ongeveer 10 a 15 minuten zitten en neem deze daarna af met een tissue.

De prijs en waar te koop; Deze scrub kost ongeveer € 15,00 en is online te koop. Ik heb helaas nog geen shops gespot waar het te koop is. Maar wie weet is dat wel zo of komt daar hopelijk snel verandering in.
Ole Henriksen African Red Tea Exfoliating Lip Salvation

Algemene beoordeling; Zelfs toen deze scrub nog op mijn wishlist stond wist ik dat dit een heerlijk product moest zijn. En dat alleen al door de samenstelling! Ben blij dat het product geheel aan mijn verwachtingen voldoet...echt een heerlijke scrub. Het is dan ook onmisbaar geworden in mijn tas.

Om droge lippen te voorkomen en om mijn lippen egaal te houden heb ik diverse lipscrubs gebruikt waaronder van; Mary Kay, Lush, The Bodyshop, en CO Bigelow's Lip Buffer..stuk voor stuk hele fijne scrubs om je lippen zacht en kissable te houden. Maar zoals het er nu uitziet is Ole Henriksen mijn absolute favoriet.

Niet alleen vanwege de ingredienten, maar vooral omdat het zo goed en snel werkt! Daarnaast ruikt deze scrub lekker zoet naar kersen waardoor ik het eigenlijk vaker dan nodig wil gebruiken :) Hij is wat duurder dan de gemiddelde lipscrub maar zeker weten iedere cent waard.


p.s Veel producten van Ole Henriksen zijn vanwege de hoogwaardige ingredienten nogal prijzig. Maar Ole deelt graag 'doe het zelf beauty recepten' die iedereen thuis kan maken. Zie; Beauty Recipes.

6 opmerkingen:

Claudia zei

Ook ik heb verschillende lipscrub's en ik zweer bij Mary Kay omdat die je een babybillen zachte lippen geeft na gebruik.
Die suiker scrub van Lush droogt snel uit, dus eet mn dochter die tegenwoordig gewoon op bah
Maarrreeeeeee, waar vind ik mr Ole Hendriksen's lipscrub?

Got to try it :)

Xx

D zei

You will looove this one! Weet ik zeker.

Helaas nog niet in Nederland bij Sephora te vinden. Dus ik wijk dan automatisch uit naar eBay. Daar kocht ik hem voor € 15,00 all in.

Komt ervan als je niks te snoepen koopt voor je kids hahaha Had ik ook wel gedaan dan! :)

Claudia zei

Ik ga via US proberen, want binnenkort gaat er een mega pakket van mij richting Su en dan mag mijn ma het mooi meenemen (scheelt douane kosten )

D, ken jij die van Cacao boter ( het merk zelf )
Kruidvat verkoopt een aantal producten maar niet de lippen balsem en van die hoor ik ook dat die super goed is voor meerdere lichaamsdelen.

Nee D, niet daar beneden. Alhoewel ???? :):):)

Justherz zei

@ Claudia
lol ik ga dood hier. Een hele fijne balsem is het inderdaad

D zei

@ Jus, Claudia the entertainer zorgt altijd weer voor een good laugh hahaha

Moest hier trouwens nog op reageren. Ik ken die van Cacoa boter niet Clau? Is het die grote stick van Palmers? Die ken ik wel maar zie je bijna nergens meer?

Claudia zei

Ja D, van Palmers dus.

Maaaarreee ik weet niet als het een "grote STICK " is hoor, je spreekt uit ervaring zo te horen :)

Zag laatst een review erover en ik kan me herinneren dat mn ma het vroeger ook gebruikte, maar ik zie het nergens meer. zelfs niet bij de toko's :(

X