zaterdag 3 september 2011

Sean John's new fragrance; Empress

 


Na het groot succes van Diddy's eerder uitgebrachte parfums zowel voor dames en heren, brengt hij deze maand opnieuw een dames parfum uit genaamd Empress. En niemand minder dan Kelly Rowland is aangesteld als ambassadeur van deze nieuwe geur. Perfect timing and match in my opinion.

"I just love what Empress represents. It's just women that are beautiful and powerful in their own right" - Kelly Rowland


Kelly's laatste album 'Here I Am', inmiddels platina, gaat geweldig goed. Kelly ziet er vandaag de dag nog mooier en gelukkiger uit...ze straalt echt van geluk. Wat haar van harte is gegund!
Empress is nog maar net verkrijgbaar in de Amerikaanse Macy's en de meningen over de geur zijn alweer aardig verdeeld. Persoonlijk vond ik Sean John's laatste dames parfum 'Unforgivable Woman' niet zo heel bijzonder..eigenlijk gewoon boring.

Ik hoop daarom ook dat Empress een betere indruk zal achterlaten en de moeite waard is tot aanschaf. Eerst maar zien te testen!Empress is in de states te koop vanaf $57.00 per fles. Of Empress net als haar voorganger, Unforgivable Woman, in Nederland te koop zal zijn is weer even afwachten.

Geen opmerkingen: