zondag 23 oktober 2011

Aussie Haircare

 
Hey Beauties,

Hierbij een quick update :)

Zit nog steeds met m'n MacBook tussen de verhuisdozen, maar kon het niet laten. Voelt zo lang geleden LOL

De fanatieke 'healthy haircare' ladies onder ons, kennen of hebben deze lijn geregeld voorbij zien komen op diverse hairboards en/of Youtube kanalen. Me too, en vroeg me alleen af wanneer deze lijn die zoveel positieve credits ontvangt, onze kant op kwam. Persoonlijk had ik de Aussie lijn namelijk nooit eerder in Nederland gezien.Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor 250ml € 8,99


Eergisteren spotte ik de Aussie producten bij Etos. De Aussie haircare lijn is daar vanaf deze maand exclusief verkrijgbaar. Zowel de conditioner en reconstructor spraken me meteen aan. Heb alleen nog geen aankopen gedaan omdat ik momenteel genoeg conditioners op voorraad heb. Vooral hydraterende conditioners maken het meest deel uit van mijn haarregime, zo nu en dan afgewisseld met een proteine conditioner.Aussie Miracle Moist conditioner 250ml € 6,99


De Aussie producten die verreweg het meest populair blijken voor zowel natural als relaxed hair zijn de Miracle Moist producten. Kortom, een verademing dat kwalitatief goede en betaalbare haircare producten zich ook steeds meer bij ons uitbreiden.

Liefs,

D

5 opmerkingen:

lize zei

Lieve D; met een MacBook (oude wens van mij..) tussen de verhuisdozen: dat is echt stijlvol!
Heb net de achtergrond-info bij de Aussie producten gelezen. Mijn besluit staat vast: morgen naar de Etos. Heb nieuwe shampoo nodig, ik ga deze dus proberen.Frisse groet van Lize

D zei

Hi Lize,

Ik heb 'm nu een klein half jaar (MacBook) en wil niet meer zonder. Sta er mee op en ga ermee naar bed haha Sjouw hem nu ook mee op de fiets van het oude naar het nieuwe nestje en terug, superhandig.

Ik moet mezelf nu wel erg in bedwang houden om toch niet stiekem een Aussie conditioner of reconstructor te kopen. Maar heb nog zoveel conditioners dat ik van mezelf even niets mag kopen wat 'extra' is.

Ben benieuwd hoe de shampoo bevalt en welke je hebt gekozen.

Liefs,

D

Kizzy zei

Succes met het verhuizen!!

xoxo

Justherz zei

Dat is zooo Carrie Bradshaw met je Macbook tussen je verhuisdozen echt waar
Deze conditioner ga ik proberen

D zei

Hey lieve meiden,

Sorry for being M.I.A. ..nog even en dan is het hopelijk allemaal achter de rug want heb er echt al genoeg van.

@Jus Ik moest zo lachen want dat is echt m'n favo celeb (NOT) weet niet wat ik met haar heb hahaha

Heb toch stiekem deze conditioners gekocht pfff..ze waren in de aanbieding bij Etos :) Nog niet gebruikt, maar ze ruiken in elk geval erg lekker.