woensdag 5 oktober 2011

Biocura Ampullen - Weekkuur

 
Hi Beauties,

Vorig jaar had ik het al eens over de huidverzorgingslijn van Aldi die ik via een vriendin van mij ontdekte. Ik had werkelijk geen idee dat de huidverzorgingslijn van een supermarkt als Aldi zo goed aansloeg en zo populair was. Op aanbevelen van deze vriendin heb ik de hydraterende gelcreme, Aqua Depot, geprobeerd dat is hier terug te lezen.

Een paar weken terug raakte mijn 5e of 6e pot Olaz 3 zone treatment creme op en besloot ik de Biocura Anti-rimpel dagcreme een kans te geven. Moet eerlijk zeggen dat ik verkocht ben!

Had dat totaal niet verwacht, en snap nu heel goed waarom de Biocura Anti-Rimpel dagcreme zo populair is. Maar ik zal het potje eerst netjes leegmaken alvorens ik verder mijn gedachten daarover uitwissel.Biocura Ampullen Weekkuur € 4,95 @ Aldi


Behalve de Anti-Rimpel Creme kocht ik de ampullen weekkuur en dan de Aqua-Complete variant. De ampullen weekkuur is er nog in twee andere varianten, met name voor de rijpere huid. De Aqua-Complete ampullen zijn voor alle huidtypes en bedoeld om vochtverlies te bestrijden en de huid te vitaliseren.

Na 7 dagen is de huid optimaal gehydrateerd en krijgt deze meer uitstraling. De ampullen hydrateren en verfrissen de huid onmiddelijk, aldus Biocura.
De Biocura Ampullen-Weekkuur; Aqua-Complete, bevat 7 ampullen
van elk 3 ml
Aqua Complete ampullen bevatten;

• Hydraterend Aminozurencomplex
• Mineralen
• Hyaluronzuur


Je kunt de ampullen 's ochtends of 's avonds gebruiken na je reiniging en voor het aanbrengen van je reguliere huidverzorging. Ik moet nog aan de weekkuur beginnen, en laat zoals altijd weer weten wat mijn bevindingen zijn en of ik het de moeite waard vond.

xxx,

D

4 opmerkingen:

Claudia zei

Morgen naar de Aldi dus :)

D zei

Ze bevallen erg goed tot zover! :)

Alleen blijkt de inhoud van één zo'n ampul wel erg veel om in 1 keer te gebruiken. Als je je gezicht, hals en decolleté hebt ingesmeerd dan heb je nog drie kwart over.

De set gaat dus langer mee dan een week, wat natuurlijk weer gunstig is.

Je had nog 2 of 3 andere varianten maar dacht ik speel op safe haha

Claudette zei

hmmm ben erg benieuwd naar de anti rimpel dagcreme, heb een droge, gevoelige vochtarme huid. Ergg irritant. Al drink ik nog zoveel water is het nog steeds vochtarm.

Kizzy zei

Hier heb je ook de Aldi (ja, echt!). Ik ga 's kijken :-)