zondag 16 oktober 2011

I'm Moving...

 
Hi Beauties,

Het is inmiddels ruim anderhalve week geleden sinds mijn laatste blogupdate. Dat heeft er allemaal mee te maken dat we (eindelijk) gaan verhuizen!

Een aantal keer eerder kwamen er wat dingen tussen waardoor de verhuizing nog niet kon plaatsvinden. Ik had het dit keer daarom stil gehouden totdat we de sleutels in ontvangst namen :) (soms is het beter om nog even niets te zeggen totdat je het 100% zeker weet!)Hoewel ik het ontzettend leuk en spannend vind, komt er bij zo'n verhuizing behoorlijk veel kijken. Ik merk dat ik mijn checklist dagelijks bijwerk om maar niets te vergeten. De komende week heb ik herfstvakantie, wat buitengewoon goed van pas komt zo vlak voor de de drukke verhuisperiode.

Vanzelfsprekend heb ik weer een aantal leuke en interessante blogupdates :) Hoop deze tussen het verhuizen door te kunnen plaatsen, beloof mijn best te doen daarvoor. Wat je dan o.a. kunt verwachten is een artikel over de producten van www.more4cosmetics.nl


Ben echt raaazend enthousiast over de producten die in deze webshop worden verkocht. Mede door de steigende vraag naar natuurcosmetica, is het aanbod in deze shop buitengewoon uniek en divers! Zal mijn favoriete producten gauw delen.

Oh, en dankzij mijn ma die onlangs haar vakantie vierde in New York heb ik eindelijk kennis kunnen maken met de felbegeerde Jamaican Black Castor Oil. Ik hoop dat als de verhuisdozen ontpakt zijn er snel een review volgt van deze olie.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die mij een berichtje of mail stuurde om te vragen hoe het gaat of waar ik uithang :) (Ik mail gauw terug) I'm ok. Ben alleen erg druk met de verhuizing en hoop dat alles zo snel en voorspoedig mogelijk verloopt. Des te eerder ik weer bij jullie terug ben met nieuwtjes ;-)

Liefs,

D

4 opmerkingen:

lize zei

O, wat spannend lieve D! Blijf je in Amsterdam wonen?
Sterkte en plezier tijdens de voorbereidingen!

D zei

Hi Lize,

Klopt, in Amsterdam Ben blij dat het gelukt is om in Amsterdam te blijven gezien het huidige (betaalbare) aanbod. De meeste spullen staan al ingepakt en in de nieuwe woning wordt er al drukt gewerkt waaronder aan het leggen van de vloer :)

Spannende tijd, maar ook best vermoeiend. Ben al een aantal spulletjes 'kwijt' die waarschijnlijk in een van de vele dozen zitten.

Liefs en tot gauw,

D

Justherz zei

Gefeliciteerd meid,
wat leuk, nou niet echt want ik hou niet van inpakken en uitpakken. ik ga zo hard werken dat ik iemand kan inhuren om dit soort dingens te doen.Maar maak er een,fijne en warme thuis van xxx

D zei

Hey love,

Thanks hoor (ook voor je warme mailtjes). Pfff ik wenste ook dat ik het volledig uit handen kon geven, want het is behoorlijk vermoeiend van tijd tot tijd.
Gelukkig loopt alles een beetje volgens schema en kunnen we gauw uitpakken aan de andere kant.

Knus wordt het zeker, heb momenteel zelfs al een kerstboom in gedachten haha

xxx,

D