maandag 3 oktober 2011

Sensuous Nude

 

Hi Beautiful ladies,

Als je mijn blog al wat langer leest dan heb je ongetwijfeld een aantal van mijn favoriete geuren voorbij zien komen. Een daarvan is Sensuous van Estee Lauder. De kennismaking met deze geur was een aangename verrassing. Zoals men dat in vakjargon zegt.. vond ik dit een hele mooie geur!

Kort daarna kwam er al gauw een opvolger van Sensuous, genaamd Sensuous Noir. Na deze geur een aantal keer getest te hebben raakte ik maar niet enthousiast genoeg om hem te kopen, dus hield ik het bij de originele versie.

Afgelopen maand verscheen er nog een Sensuous variant, genaamd Sensuous Nude. En met Nude was het eigenlijk net als met de originele versie. Ik vond de geur meteen heerlijk. Ben niet meteen over gegaan tot aankoop van de 50 mililiter fles die ik inmiddels bezit, omdat ik het nog even wilde laten bezinken. Maar kocht een paar dagen later dan toch vastberaden Sensuous Nude.


Estée Lauder Sensuous Nude
Eau De Parfum Spray

GEURBESCHRIJVING
Houtgeur.
Modern, intiem, vrouwelijk.
Bepaal zelf wat u bloot wilt geven. Hul uw zintuigen in de warmte van hout- en muskusakkoorden, lelietje-van-dalen, Siciliaanse bergamot en roze peper.

Estee Lauder Sensuous Nude 50ml € 59,00


Het blijft moeilijk om een geur goed te omschrijven zeker omdat niet iedereen een bepaalde geur op de zelfde manier ervaart of interpreteert.

Waar een ieder het denk ik wel over eens kan zijn wat Sensuous Nude betreft, is dat deze geur weer super vrouwelijk en sensueel is. En niet onbelangrijk; zacht genoeg om altijd te kunnen dragen en bijdeze mijn nieuwe favoriet!

5 opmerkingen:

Claudia zei

Inmiddels ben ik met mijn 3e fles Sensuous bezig van de "gewone" dan kan ik meteen deze uitproberen :)
Ik hou van de zachte subtiele geur. Oja, kan ik vragen als Bday gift hahahahha

X Clau

D zei

3e fles? Wow..je hebt me gewoon ingehaald LOL

Deze vind ik ook erg lekker, ben benieuwd wat jij ervan vindt :) En inderdaad vraag de 100 ml maar meteen voor je verjaardag hahaha

Claudia zei

D,

Ik heb steeds 30ML flessen, omdat ik denk dat de geur na een tijdje niet meer zo sterk is in een grote 100ml fles !
Das vast mijn idee hoor.
Had op Schiphol een cadeau verpakking met 2 30ml voor de prijs van 1 dus vandaar:)

lize zei

Lieve D,

Je weet het : ik ben lichtelijk verslaafd aan de hele serie. De Sensuous vond ik heerlijk (voor alle gelegenheden) de Noir is echt meer voor speciale/avond/nachtgebeurtenissen- en gisteren heb ik dan voor het eerst de Nude geprobeerd (terwijl ik druipend van de regen de Bijenkorf in Den Bosch bezocht om even te schuilen). Heerlijk. Subtiel, elegant- en heel 'draagbaar'.
Doe mij maar gewoon de hele serie...
Overigens ben ik het met Claudia eens en koop daarom nooit een grote 100 ml fles. Vaak zijn die flessen een tikje voordeliger, maar ik heb toch liever af en toe een 'vers' parfummetje!


Herfstige groeten van Lize

D zei

Hi Lize,

Gelukkig is dit een gezonde verslaving van ons :) Nu daar je het hebt over de hele serie en ik erover nadenk, ga ik toch proberen om ergens een tester van Noir te bemachtigen.

Ik moet Noir denk ik iets beter of wat langer laten bezinken. En uitsluitend op mijn huid testen i.p.v. op zo'n strook.

Heb er nooit bij stil gestaan dat een grotere fles na een tijdje wellicht minder 'fresh' is. Ik zal in het vervolg meer op de 'kleintjes' letten :)

Liefs,

D