zondag 4 december 2011

More4Cosmetics

 

Hi Beauties,

Langzaam maar zeker ben ik terug na een wel heel lange break. Mijn langste ooit geloof ik :) Ondertussen zijn we al weer wat uitgerust en gewend in ons nieuw huis. Helemaal uitgepakt ben ik nog niet en 'mis' daarom nog een aantal spullen. Wat ik ook mis zijn wat onderdelen van mijn fotocamera waardoor ik momenteel even geen pics kan uploaden, so bear with me please..hopelijk kan dat gauw weer.

Voor mijn verhuizing had ik het al eens over More4Cosmetics in deze online shop vind je een breed aanbod natuurcosmetica, heerlijke (Surinaamse) zepen, allerlei verwennerij voor je haar en huid, parfums, maar ook Love Packs... en natuurlijk....make-up! Teveel om in een post te noemen. Daarom een kleine greep van een paar producten uit het assortiment.
Hesh Amla Powder € 6,45


Amla olie gebruik ik al vrij lang als deep conditioner en soms ook wel als hot oil behandeling. Waar ik al een tijd op zoek naar was is deze Amla poeder. Behalve dat je deze poeder vermengd met water als deep conditioning haarmasker kunt gebruiken, werkt het ook als zuiverend gezichtsmasker. Amla zuivert en reinigt de huid diep, is onder meer rijk aan vitamine C en geeft je huid een frisse teint. Dit laatste moet ik nog uitproberen.

Wel heb ik ondertussen al mijn eigen Amla olie gemaakt, en mijn haar en hoofdhuid een heerlijke stoombehandeling daarmee gegeven. Benieuwd naar het recept om je eigen Amla olie te maken? Bekijk dan dit filmpje via de More4Cosmetics webshop. Ooh, en wat heel handig is zijn de vloeistof applicator flessen die ik werkelijk nergens anders kon vinden. Deze heb ik erbij besteld. Superhandig! Overigens is een stoombehandeling met Amla olie zeer aan te bevelen, zeker tijdens de winter, mijn haren en hoofdhuid voelen als herboren.
Alia Eco Rozenwater 125 ml € 12,95


Als je deze blog al een tijd volgt, dan weet je wellicht waarom ik uitsluitend puur rozenwater gebruik, waarvoor en hoe. Puur rozenwater is vrij moeilijk te vinden en meestal niet te koop bij de reguliere drogist. Dit is ook een van de producten waarvan ik erg blij ben dat More4Cosmetics het verkoopt.

Alia Rozenwater zit in een handige verstuiver die makkelijk is mee te nemen. Rozenwater blijft mijn favo toner en refresher na een lange reis en na het sporten. Het ontspant en verfrist de huid vrijwel direct. Rozenwater is ook goed te gebruiken als haartonic. Het fijnst aan dit busje rozenwater vind ik de verstuiver. Hierdoor is het gebruik zuinig en gaat de bus net wat langer mee.Sleek Christmas Edition - The Berry Collection € 11,50Mossberry Kohl
Fenberry Blush
Cranberry LipstickMy oh my, kwam er als eerste in me op toen ik deze set van Sleek zag! De blush, de lipstick en het kohlpotlood vullen elkaar perfect aan en geven een subtiele, classy warme uitstraling. Ideaal voor dit seizoen van het jaar. Zoals we dat van Sleek gewend zijn, zijn ook deze blush en lipstick erg rijk aan kleur.

Het kohlpotlood is geloof ik een nieuw item waarmee een sexy smokey eye gegarandeerd zal slagen, maar hij doet het ook perfect als lipliner. Zeker omdat de kleuren elkaar zo goed aanvullen. Heel eerlijk, dit is een erg mooi kerstcadeau voor een lieve vriendin, mams of voor jezelf. LOVE it! Let wel, hij is tijdelijk verkrijgbaar dus weer er op tijd bij.Argan D'or Argan Huidolie 20 ml € 4,95


Dat Argan olie zeer populair is blijkt ook in de More4Cosmetics shop. De pure Argan olie en producten op basis hiervan, gaan erg hard. Argan olie is een vrij duurzame olie, wat vaak betekent dat het ook wat prijzig is in aanschaf. Toch kun je voor nog geen € 5,00 al pure Argan Olie van hoogwaardige kwaliteit kopen. Ik heb mijn 20 ml flesje al een paar maanden in gebruik. Ben er zuinig op, maar veel heb je eigenlijk niet nodig. Een paar druppels gebruik ik of voor mijn haar (punten) of 's avonds op mijn vochtige gezichtshuid. Dit werkt bijzonder voedend.


Wat ik vooral kwijt wil over de service en levering van More4Cosmetics is dat deze absoluut geweldig is. Ik heb pas geleden een bestelling geplaatst en had deze echt al de volgende dag in huis, boordevol extraatjes :) Ik ben oprecht heel tevreden en blij met deze shop en zal jullie op de hoogte houden van nieuwe aankopen, want er valt nog erg veel te proberen. By the way..denk dat ik mijn volgende bestelling persoonlijk ophaal, gewoon voor de gezelligheid. Want ook ophalen op afspraak is mogelijk bij More4Cosmetics. Tja...wat wil een mens nog meer?! ;-)

8 opmerkingen:

lize zei

Lieve D, fijn dat je er weer bent!!
More4Cosmetics lijkt me geweldig. Ik zie al mooie nagellak, lipgloss en heilzame arganolie- en nog verantwoord ook.

Glossy groet van Lize

Anoniem zei

Leuk weer eens leuks te lezen. Ik keek regelmatig op de site, om te kijken of er nieuws was.
Ik ga de site ook echt bekijken, omdat ik echt al heel lang op zoek ben naar amla powder!

patty zei

Welcome back!

Bedankt voor de tip over More4Cosmetics! Ik ga even lekker rondneuzen op d site!

Groetjes,
Patty

D zei

Hey ladies,

Leuk dat jullie langskomen op de site :) Ik moet nodig updaten, maar kom momenteel even om in de klussen in ons nieuw huis. Maar dat komt goed.

Liefs,

D

Justherz zei

Hee D

Wil graag henna proberen en heb gelezen dat je het iets van 8 uren moet laten staan. Sommige zetten conditioners in de Henna. Moet je het (conditioner) tegelijk met water zetten of nadat die henna 8 uren heeft gestaan indoen?

D zei

Hey lief,

Ja je kunt meteen conditioner door je henna heen mengen. De werking/kleur resultaat blijft hetzelfde.

Ik meng de henna eerst met heet water en daarna doe ik meteen conditioner en ook een beetje olijf olie erdoor. Soms laat ik het eerst een poos staan. Maar meestal ga ik er lekker een nachtje mee slapen :)

Conditioner erdoor en/of olie is echt aan te raden omdat je haar anders zo droog kan aanvoelen van de henna (proteine) behandeling.

De Amla is ook echt wat voor jou...heerlijk zacht en gevoed voelt je haar na zo'n behandeling van zelf gemixte Amla olie of een Amla water mengsel als haarmasker.

Justherz zei

Oke Thanks babe :)
Begin zomer wil ik een kleurtje in me haar weet nog niet welke. Henna is een veilige keuze op deze haarreis.

D zei

Ooeh ben benieuwd! :)

Henna is idd prachtig en ook nog eens gezond voor je haren.