zondag 22 januari 2012

The Bodyshop Facial Massager


Hey Beauties,

Vaak zijn het de kleine dingen die het doen. Ik kreeg deze massage roller voor het gezicht een tijd geleden kado in een mega groot verrassingspakket. Van niemand minder dan Jus (zoals ik haar noem) Echt een schat :) Overal zat een kleine notitie bij en zo ook bij deze roller.                                                 The Bodyshop Facial Massager € 9,00    

Ze schreef; Deze vind ik heerlijk als ik een masker gebruik. De roller is zonder naaldjes en doet niet zeer tijdens het masseren van mijn gezicht en hals.Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt. Ik bezocht de site van The Bodyshop en daar las ik dat je de roller ook kunt gebruiken na het aanbrengen van een gezichtscreme voor een betere opname en het stimuleren van de bloedsomloop.

Dit was voor het eerst dat ik een tool als deze gebruikte voor een gezicht (en hals) massage. Normaal gesproken deed ik dat met mijn handen. Maar wat maakt het verschil bij het gebruik van deze roller? Dat voelde ik al na een aantal minuten. Mijn huid begon te gloeien en voelde erg warm. Dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt, is heel goed te voelen.

De Facial Massager is een fijne tool om te gebruiken en maakt je huidverzorgingsroutine helemaal af. Ik denk ook wel dat als je de roller vaak genoeg gebruikt dit zeker voordelen heeft voor wat betreft de soepelheid en een gezondere uitstraling van je huid. De roller spoel ja na elk gebruik even af en is dan weer gebruiksklaar. Misschien onnodig om te melden, maar ben nog steeds blij met mijn Facial Massager. ❤ 


6 opmerkingen:

Claudia zei

Ooh nu pas weet ik wat jullie beauty geheim is voor een Baby Face ala Jus en D :)
Gotta get me a massager........

D zei

Nou ja, jij ziet er toch ook nog uit als 20? :)

Maar fijn zo'n massage, love it.

Anoniem zei

Hi freshdimez, ik ben dol op je reviews, ik heb een vraagje, hoe zit het me de duanekosten als je via ebay(america) bestelt.


groetjes fre,

D zei

Hey Fre,

Welkom en bedankt :)

Douanekosten worden alleen berekend boven een bepaald bedrag zover ik weet. Ik heb bijvoorbeeld eens UGGS besteld die waren $ 85 en daar kwam dan nog eens € 30 aan inklaringskosten bij. Vervelend maar niets aan te doen helaas. Ook voor mijn Split-Ender die rond de € 65,00 was moet ik iets van € 13,00 bij betalen aan de postbode.

Maar voor nagellak en overige make-up heb ik nooit iets hoeven bij betalen. Ook markeren de verkopers de pakketjes vaak met 'gift' om extra kosten voor jou als koper te voorkomen.

Anoniem zei

heel erg bedankt...

Justherz zei

Aaah lief,

Maar echt dit is mijn ding,
In de avond uren gebruiken en wakker worden met een stralende en gezonde tint.

Die met echte dunne naalden kosten iets van €2000,- plus ze zien er gevaarlijk uit en van die ga je bloeden he.....neen deze doen niet onder hoor.
Ik gebruik hem al zolang en in combo. met Sheabutter fantastisch :)