zaterdag 28 januari 2012

Lush Lemony FlutterDoor de jaren heen heb ik een aantal producten van Lush tot  mijn favorieten weten te maken.

Toch behoorde de favoriet van de meeste Lush fans daar nog niet bij, tot voor kort. Een paar maanden geleden schreef ik over mijn ervaring met een tweetal producten die ik speciaal voor de verzorging van mijn nagelriemen kocht.

Namelijk; O.P.I Avoplex en Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream Beide producten bevielen goed. Avoplex ben ik helaas halverwege kwijtgeraakt en Burt's Bees is inmiddels bijna op.

Anjana maakte me er op attent om ook eens de Lush Lemony Flutter te proberen, omdat het haar zo goed bevalt en ze al erg lang met haar potje deed. Ik heb Lemony Flutter inmiddels gekocht, thanks voor de tip Anjana :)

Lush Lemony Flutter € 9,95
De Lush verkoopster was erg enthousiast over Lemony Flutter en liet het me eerst op mijn nagelriemen aanbrengen, waarna ze me over het gebruik en de werking vertelde.

Lemony Flutter werkt uitstekend op droge nagelriemen en houdt de nagels soepel, gehydrateerd en bij het regelmatig insmeren van je nagels zouden deze er (indien verkleurd door bijvoorbeeld nagellak) weer mooi en fris uitzien. Ook droge ellebogen en hielen worden snel weer zacht en soepel, vertelde ze.Ik ga Lemony Flutter tenminste een maand lang gebruiken op mijn nagelriemen en ellebogen. Want die kunnen vooral tijdens dit seizoen wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Helemaal heerlijk dat je per keer maar weinig van dit product nodig hebt en dat het zo citroentjesfris ruikt :) Ben er nu al gek op!4 opmerkingen:

Sjerishz'J zei

Hey FreshDimez

Ik volg sinds een tijdje jou blog & ik moet zeggen dat heel veel heb aan jou blog berichten.
Het type'je die alles koopt wat met beauty te maken heeft; noemen mijn vrienden me...
dus jou blog een soort weg wijzertje voor mij.
Keep up the goodwork.
xxx

D zei

Hi Sjerishz'J (mooie naam, love it!)

Thanks hoor :) Ik ben ook nog steeds verslaafd aan alles wat met beauty en haarverzorging te maken heeft haha Dus tot die tijd deel ik alles op deze blog.

Er komen binnenkort weer een paar bijzondere beauty producten voorbij :)

xxx,

D

Anoniem zei

Waar kan je dit Lemony Flutter kopen?

D zei

Bij alle Lush filialen of via hun website. Zie hier de adressen: http://www.lush.nl/shop/info/48/winkels-openingstijden