zaterdag 7 januari 2012

Mane 'n Tail Conditioner - Product Update
Hey Beauties,

Zoals jullie misschien nog weten heb ik het afgelopen jaar een aantal producten van de Mane 'n Tail lijn geprobeerd. Deze lijn gebruik ik nog steeds, en vooral de Moisturizer -Texturizer Conditioner bevalt me erg goed. De afgelopen maanden is deze conditioner vrijwel het enige product geweest dat ik heb gebruikt als dagelijkse moisturizer.

Behalve dat je de conditioner kunt gebruiken na het haren wassen, werkt hij ook prima als leave-in conditioner. Hoe ik er op kwam om de conditioner iedere dag als verzorgende creme te gebruiken is puur vanwege het gemak tijdens het verhuizen. En heb deze conditioner daarom gemaakt tot mijn multi-purpose haarproduct en trouw gebruikt. 

Wat na verloop van tijd resulteerde in veel dikker haar! En dat is op z'n minst verrassend te noemen.Zoals de makers van deze conditioner claimen; worden de haren sterker en dikker door het gebruik van dit product. Absoluut waar naar mijn ervaring. Van oktober tot december (en nu nog) heb ik naast Mane 'n Tail alleen m'n olijfolie en rozemarijn mix of Argan olie gebruikt om vocht in mijn haar te sluiten.

Als shampoo heb ik zowel de Mane 'n Tail shampoo gebruikt als shampoo's van andere merken. Maar deze conditioner is absoluut een keeper :)

Sidenote# De Mane 'n Tail producten zijn nu gelukkig in steeds meer afro cosmetica shops te koop tegen dezelfde lage prijzen.  


5 opmerkingen:

Gwen zei

Waar heb jij het gehaald? Ik wil dit ook wel proberen.

D zei

Hey Gwen,

Mane 'n Tail kun je kopen bij Suhail, Albert Cuyp en ook bij Soso Lobi een haarshop bij de Dappermarkt zag ik de producten staan. Ben nog steeds erg tevreden met de conditioner. M'n haar is dikker en sterker.

Anoniem zei

weet iemand toevallig waar in limburg ik mane 'n tale kan kopen?

D zeiHoi,

Zelf weet ik dat helaas niet. Maybe een van de andere lezers.

Wel weet ik dat je ze in Nederland ook online kunt kopen via Me Gorgeous; http://www.megorgeous.nl/brands/Mane-%27n-Tail.html?gclid=CPHpto_3yb0CFWXnwgodM3cA8g

Mocht dat te duur zijn inclusief verzendkosten, dan is het denk ik beter om ze te laten kopen in een van de grote steden zoals Amsterdam.

Of zelf een bezoekje te brengen. Altijd leuk een dagje uit :-)

Anoniem zei

bedankt ik zal even kijken