zondag 26 februari 2012

Another Perfect Red Lipstick

Er zijn van die dagen dat ik spontaan zin heb in rood gekleurde lippen. Meestal is dat op dagen dat de zon zich laat zien. Ondanks ik eigenlijk nooit een Plain Jane ben geweest, moet ik toegeven soms wel wat extra moed nodig te hebben om een van mijn vele rode tinten te dragen.

Een dame wie ik o.a. enorm bewonder om haar signature perfect red lips is Miss Ambrose. Klassiek, stijlvol en vooral buitengewoon perfect rockt zij MAC's Ruby Woo.
NYX Matte Lipstick Perfect Red € 8,00
Eind vorig jaar nam ik me voor om de bestseller, Ruby Woo, (nog eens) te testen. En net als mijn eerste indruk was het weer 'Wow' dit is wel heel erg rood! lol Besefte al gauw dat ik wel wat lef nodig had om zo de winkel uit te lopen, en even later ook dat ik toch maar even verder zou zoeken.

Mijn zoektocht naar een mooi alternatief slaagde niet meteen, maar uiteindelijk toch. De keus viel op Perfect Red uit de matte lipstick serie van NYX. Deze heb ik gekocht via mijn Favo NYX seller

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Dit is de meest perfect rode lipstick die ik momenteel bezit. De finish is net als Ruby Woo mooi mat. Alleen is Perfect Red DE rode lipstick die ik helemaal zelfverzekerd en met flair kan dragen ❤  

Geen opmerkingen: