maandag 27 februari 2012

Sleek Make-Up Face Contour Kit

Shapen van je gezicht door highlights en contouren aan te brengen
met make-up, lijkt moeilijker dan het is.
Hi Beauties,

Een gehighlight en gecontourd gezicht, I love it!

Behalve dat dit vrijwel direct zorgt voor een picture perfect face, is het super eenvoudig om zelf te doen.

Om eerlijk te zijn heb ik contouren aanbrengen met make-up vaak gelaten voor wat het is. Dit in tegenstelling tot het aanbrengen van highlights. Sowieso is  het beiden wat extra werk en daar heb ik doorgaans net wat minder tijd voor. Maar het effect is zo mooi!

Sleek Make-Up Contour Kit in Dark € 9,95
Toen Sleek Make-Up de Face Contour Kit  uitbracht, stond deze niet meteen op mijn wishlist.

Inmiddels toch gekocht en absoluut geen spijt daarvan. De kit  is namelijk compleet met een beknopte handleiding waarin precies staat hoe en waar je het lichte (highlight) en het donkere gedeelte (contour) moet aanbrengen.

Sleek Make-Up's Face Contour Kit is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten; Light, Medium en Dark. Ik heb de kit in de donkerste variant; Dark.

Waarom ik van deze kit hou; Het is simpel in gebruik en geeft je look net dat beetje extra! Het highlight gedeelte gebruik ik ook weleens om mijn browbone - wenkbrauwen iets meer mee te definieren.  Zoals we van Sleek gewend zijn is de prijs-kwaliteit verhouding van dit product prima. Deze face contour kit gaat denk ik wel een aantal jaren mee. Wat mij betreft een aanwinst voor elke make-up kit.

Sleek's Make-Up Contour Kit is o.a. te koop via More4Cosmetics

4 opmerkingen:

Sjerishz'J zei

Wat toevallig! Ik heb de Sleek Contour Kit vorige week ook in m'n make-up collectie binnen gesleept en heb er ook geen spijt van want hij doet z'n werk goed !! xoxo

D zei

En hij zal heel lang meegaan, want er zit best veel in vind ik :)

LovelyLouLou zei

Ik ben al een tijdje benieuwd naar dit product! Binnenkort maar eens aanschaffen :D

D zei

You're gonna love it :) Bij More4Cosmetics hebben ze hem in Medium en Dark.