zondag 12 februari 2012

Whitney...

09-08-1963 - 11-02-2012
Net als de rest van de wereld ben ik verbijsterd door het droevige nieuws dat Whitney Houston is heengegaan. Een prachtvrouw met een fenomenaal en uniek stemgeluid.

Als jong meisje en tiener keek ik altijd vol bewondering naar haar video's of optredens en was elke keer weer onder de indruk hoe zij moeiteloos de hoogste noten haalde en haar nummers zo zuiver wist te brengen.

Aan haar gelijknamige albums Whitney Houston uit 1985 en Whitney uit 1987 heb ik de mooiste herinneringen. Hierop staan nummers waar ik letterlijk mee opstond en mee naar bed ging. Ben daarom dankbaar en blij dat ik Whitney en haar muziek tijdens deze mooie periode in haar leven heb mogen meemaken.

Rust in vrede NippyIk was nog heel jong toen You Give Good Love mijn favoriete nummer van Whitney Houston werd, en dat is het nog steeds.


Geen opmerkingen: