donderdag 1 maart 2012

Maybelline Color Tattoo Eyeshadow

Hi Beauties,

Hoop dat alles ok is met jullie. Momenteel geniet ik van mijn vakantie en heb daarbij ook tijd vrijgemaakt om weer wat beautybuys te doen.

Een van mijn laatste aankopen is Maybelline's Color Tattoo Eyeshadow. Creme eyeshadow in rijke kleuren. Die je kunt gebruiken als basis voor je oog make-up of als eyeshadow.

Er waren al merken die soort gelijke potjes eyeshadow (base) verkopen. Maar wat  Maybelline's Color Tattoo Eyeshadow zo enorm populair maakt is een combinatie van de kwaliteit, de prachtige kleuren en niet onbelangrijk; de prijs!

Momenteel kosten ze rond de $7.00 per stuk in de US. En mochten ze binnenkort naar Nederland komen, wat zeer wenselijk is, dan denk ik dat ook hier de prijs zal meevallen.

Maybelline Color Tattoo Eyeshadow is verkrijgbaar in 10 kleuren 

Ik heb de kleur Bad To The Bronze online gekocht. In de eerste instantie was ik op zoek naar een kleur die het meeste lijkt op mijn all time favorite Paintpot; Constructivist van MAC. Maar het kiezen uit deze 10 kleuren was al lastig.

Op mijn wishlist staan in elk geval nog Pomegranate Punk, Painted Purple en Audacious Asphalt. Klik hier voor mooie swatches van alle kleuren en de link van de verkoper waar ik mijn Color Tattoo Eyeshadow kocht. Gorgeous toch? :)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aaaaah die wil ik ook! zijn ze vergelijkbaar met macs paint potjes? Mag ik vragen waar je deze hebt besteld?

D zei

De gel - creme textuur is vergelijkbaar met de MAC paintpots. Ben blij met de kleur die ik besteld heb, en had hem al na 4 dagen binnen, erg snel.

Ik heb de link vermeld in de tekst, dan zie je meteen de naam van de verkoper en de swatches van alle kleuren.

Maar echt een aanrader deze shadows.

Anoniem zei

Hallo D.

Heb op 24-03-2012 twee potjes voor 7,25 euro per stuk gekocht bij DM (Drogerie Markt) in Duitsland.

Groetjes,
Amber

D zei

Hey Amber,

Wat goed dat ze daar al te krijgen zijn. (hier nog niet gezien) Mooie prijs ook! Ik wil er graag nog een paar.