zondag 15 april 2012

Beautiful Textures


Beautiful Textures Haarproduct lijn [foto; Strenght Of Nature]

Hey Beauties,

Pas geleden ben ik weer langs mijn geliefde Dominicaanse kapster geweest. Ditmaal voor een texlax touch up.

Normaal gesproken doe ik dat altijd zelf, aleen is er nu wel wat extra handigheid nodig. Mijn haar is door het stretchen, stoombehandelingen, en enkele natuurlijke producten zoveel dikker en sterker geworden dat er alleen nog maar valt te texlaxen op mijn haar met de relaxer van mijn keus. Wat op zich prima is. Ik vind de dikke textuur van mijn haar sowieso heel mooi.

Na mijn laatste touch up was m'n kapster wat verbaasd door de dikte van mijn haar 'Je haar lacht deze relaxer gewoon uit' zei ze lol Wat betekent dat mijn haren nog erg veel body en textuur hadden zelfs direct na de touch-up.

Ik kwam al gauw tot de conclusie dat ik daarom een moisturizer nodig heb die wat rijker, romiger is en nog beter hydrateert. Mijn eerste keus viel daarom meteen op de Beautiful Textures lijn. Deze is sinds eind vorig jaar op de markt en sinds een aantal maanden ook bij ons in Nederland te koop. Op de Beautiful Textures site kun je van elk product een video demo bekijken, best handig.De Moisture Butter Whipped Curl Creme lijkt me een heerlijk en geschikt product voor de dagelijkse verzorging. Hij staat op m'n to-buy list van deze week. Altijd weer spannend een nieuw product :) Ik laat zo gauw als dat kan weten hoe de Moisture Butter mij bevalt, en ben uiteraard benieuwd of een van jullie al ervaring heeft met deze lijn, if so... let me know ok.

xxx,

D

7 opmerkingen:

Claudia zei

D, ik wil deze lijn voor mijn dochter :)
Wanneer ga je shoppen voor ons?
Ik heb die YT review gelezen van AfricaExport dus ik ben verkocht
XX

D zei

Sang? Snelle Jelle :D

Laat maar weten welke producten je precies wilt hebben, ik haal ze dan morgen of uiterlijk woensdag. Jaa, ben ook fan van African Export, ze is zo leuk en altijd zichzelf.

Ooh en de prijs van deze productlijn valt mee hoor, zag vanaf € 5,00 diverse producten.

AnaQueen Bee zei

I want to try this ,I need new products for my hair

http://anaqueenbee.blogspot.co.uk

D zei

The Moisture Butter is on my to-buy list :)

Broke Wanna-Be Fashionista zei

you have to scroll all the way to the bottom of the blog...

Kami from brokefashionista11.blogspot.com

D zei

Ok, Kami I will subscribe. Thanks!

D zei

Love, love, love the Moisture Butter :)

Review is coming soon..