zondag 15 april 2012

De Bodyhoop
Ondanks m’n abonnement bij de sportschool, kom ik toch weleens in de verleiding om tools voor thuisgebruik aan te schaffen. Zoals enkele van jullie misschien nog weten kocht ik vorig jaar de Shakeweight, een tool om de bovenarmen mooier mee te shapen. Deze fitness tool bracht tevens de meest hilarische reacties all over the internet teweeg..Maar eerlijk is eerlijk, hij werkt zolang je hem goed gebruikt!

Momenteel heb ik een nieuwe fitness tool op het oog die ik er graag bij wil hebben; De Bodyhoop.

Bodyhoop € 61,75 incl. verzendkosten [foto's www.bodyhoop.nl]
Een hoelahoop waarmee je in korte tijd buik, rug, been en bilspieren kunt versterken. Het eerste wat ik dacht toen ik deze hoelahoop zag was, hey ik heb er vroeger als kind al een gehad..en wat maakt deze dan heel veel anders dan die?

De Bodyhoop is verzwaard! Ahhh…ok. Na uitvoerig te hebben gelezen wat je er allemaal mee kunt ben ik aardig nieuwsgierig geworden en staat hij op m’n verlanglijst.


Versterking van buik-, rug, been-, en bilspieren
Gericht afvallen door energieverbranding
Je tailleomvang neemt af
Je rompstabiliteit verbetert 
Je conditie verbetert
Je rug en heupen worden soepeler
Het bevordert de motoriek
Het is goed voor de doorbloeding
Het bevordert de spijsvertering

De Bodyhoop kost vanzelfsprekend wat meer dan de average hoolahoop, € 55,00.... maar dan heb je ook wel wat denk ik. Hij is te bestellen via deze site. En als ik zo naar de demo kijk is het een en al fun om hem te gebruiken. I'll keep you posted :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Met alle respect.. 55 euro voor een verzwaarde hoelahoep. Sorry maar daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Een paar minuten buik en bilspier oefeningen, daar zul je meer baat mee hebben denk ik. Ik denk als je het grappig vind om te doen je het vooral moet doen, maar verwachter er niet te veel van. Van dat filmpje moest ik vooral erg lachen, het ziet er grappig uit.

D zei

Kan me goed voorstellen dat je skeptisch bent. Ik had in de eerste instantie ook zoiets van wat maakt deze hoop zo anders dan die van de Intertoys?

Ik heb toen diverse reviews gelezen waaruit bleek dat mensen het een waardige fitness tool vinden.

Erg hoge verwachtigen heb ik niet. Sport en beweeg op zich ook wel voldoende.

Hoewel, effectief en plaatsgericht trainen me wel altijd aanspreekt maar dan niet door saaie oefeningen te doen ;-)