vrijdag 6 april 2012

FreshDimez @ Pinterest


Hi Beauties,


Ik weet 't, it's been a long time..I shouldn't have left you... Hoop dat het me wordt vergeven :)

Alhoewel...zelfs als het hier wat stil is ben ik achter de schermen altijd wel bezig met het verzamelen van alles wat ik met jullie wil delen. Het uitwerken daarvan duurt soms alleen wat langer. Dat maak ik zeker goed. Promise!

Wat ik in elk geval voor nu met jullie wil delen is mijn nieuwe verslaving. Ja, ook ik ben aan het pinnen geslagen en ik moet bekennen dat ik het leuker vind dan vooraf gedacht. Het idee is zo simpel, en eigenlijk niets minder dan virtuele foto mappen samenstellen die je met iedereen kunt delen.

Bananen chips met Guacamole van mijn pinbord Health & Food [foto; planetrose.info]


De mappen categoriseer je zodat andere pinners met dezelfde interesses jouw pics kunnen volgen en/of delen. Kortom anderen inspireren en zelf erg veel inspiratie opdoen.

Mocht je willen gaan pinnen en graag een uitnodiging ontvangen, stuur me even een mailtje..dan kun je vrijwel meteen aan de slag. Uiteraard kun je hier alles zien en volgen wat ik uitspook op Pinterest ;-)


Hugs,

D


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Pinterest is nu razend populair! Grote merken doen hun uiterste best om via dit nieuwe medium op een originele manier met bestaande en potentiele fans the connecten. Ik ga je boards seeker chekken. -Mahelia

D zei

Ok, nice!

Vind het een leuke bezigheid, je doet vooral veel nieuwe ideetjes op door veel van wat er voorbij komt.

Kijk uit naar jouw boards, moet die van Amal ook nog even checken :)

Mahelia de Randamie zei

lmfao @ seeker. Wow. Ummm... Bedoelde natuurlijk 'zeker'

Mahelia de Randamie zei

Seeker? Hmm ging niet helemaal goed. LMAO.

D zei

Ver-Amerikaanst ;-)