dinsdag 17 april 2012

Hema Mooi Haar


Hema Mooi Haar per 50 tabletten € 4,99

Een gebalanceerd dieet aangevuld met onze dagelijks aanbevolen vitaminen + mineralen doen de haren goed. En dan in het bijzonder aangevuld met MSM en het aminozuur L-Cysteine. Beiden rijk aan zwavel, een belangrijke bouwstof voor het haar.

Ik was al een tijd op zoek naar een supplement met deze ingrediënten en slaagde gewoon bij.... de Hema! Een pot Mooi Haar tabletten (heette voorheen Haarformule) is goed voor 25 dagen.

Omschrijving: Voedingssupplement, vitaminen, mineralen- en kruidencomplex. Deze formule met actieve ingredienten  voedt het haar van binnenuit. Helpt de conditie van dof, futloos haar te ondersteunen. Geeft weer glans aan het haar.

Bevat naast vitaminen en mineralen MSM en het aminozuur L-cysteine. MSM en L-Cysteine zijn rijk aan zwavel, een belangrijke bouwstof voor het haar.


Gebruik: Dagelijks 2 tabletten bij het ontbijt. Tablet in z'n geheel doorslikken met (bron) water.

De pot is inmiddels leeg en ben van plan om een nieuwe aan te schaffen simpelweg omdat deze bouwstoffen essentieel zijn voor gezond haar. Voor wat betreft de werking of veranderingen die ik heb gemerkt sinds het innemen van dit supplement, valt er eerlijk gezegd nog niets te melden. Daarvoor zijn 25 dagen wellicht ook veel te kort. Gemiddeld zijn daar denk ik toch wel een aantal maanden voor nodig.

Dus op naar de tweede pot Mooi Haar tabletten die ik net zo trouw hoop in te nemen als de eerste. Hoop dat ik aan de hand van de resultaten een positief onderbouwde review kan delen.

Love,

D

8 opmerkingen:

Ana QueenBee zei

hey, I just gave you an award, check my new post!

http://anaqueenbee.blogspot.co.uk/2012/04/announcement-anaqueenbee-won-award.html

D zei

Aaw that's sweet Ana, thank you! :)

Varishta Shireen zei

Goed dat ik dit lees! Ik was van plan om weer een pot van sunwell te kopen. Maar nu ga ik deze proberen. Thnx voor je post erover.

D zei

Geen dank hoor :)

Ik denk dat ze op de langere termijn zeker een gunstig effect hebben op de kwaliteit van de haren. Moet nog steeds een nieuwe pot halen, morgen maar meteen doen.

Anoniem zei

Hai Freshdimez,

Ik zit er sterk over na te denken deze pillen aan te schaffen. Wat deed het precies voor jou? Merkte je verschil in snellere haargroei, sterker haar, ander haarstructuur? Wat belooft het precies?

Ben erg benieuwd, zelf wil ik namelijk mijn haar sneller laten groeien. Ik heb krullend haar en het vlot maar niet :(.

Hoor het graag van je!

Groetjes,

Faiza

D zei

Hi Faiza,

Deze post is nog vrij recent, ik heb dit supplement nog niet zo lang in gebruik. Heel gedetailleerd feedback geven kan ik op dit moment nog niet. Wellicht over een maand of langer.

Op zich denk ik dat je vooral verschil zult merken in de kwaliteit van je haar..daarbij denk ik aan, sterker, dikker, glanzender etc.. Niet zo zeer een snellere haargroei. Alhoewel, voor de een misschien wel.

Heb je Jamaican Black Castor Oil al geprobeerd? Dat wordt alom geprezen om de goede resultaten en snellere haargroei die men daarmee verkrijgt.

Misschien is deze post die ik schreef over Miconazol Nitraat wel interessant voor jou;

http://freshdimez.blogspot.com/search?q=miconazolnitraat


Heb goede resultaten online gezien bij mensen die dit gebruikten ter bevordering van hun haargroei.

Groetjes,

D

Anoniem zei

Hoi Freshdimez,

Het is alweer een hele poos geleden dat je mij adviseerde om de Jamaican Black Castor Oil te kopen ter bevordering van mijn haargroei. Pas van de week realiseerde ik mij dat ik je daar nooit voor bedankt hebt. Bij deze wil ik je dus heel erg bedanken voor jouw advies om die olie te kopen. Ik had ook direct na jouw reactie even alle artikelen gelezen die jij hebt geschreven die gingen om de Jamaicaanse olie en ook die over Miconazol Nitraat. Inmiddels heb ik beide producten in huis en ben een stuk wijzer geworden. Alleen aan de laatste durf ik nog niet te beginnen. Haha mijn moeder verklaarde me ook voor gek, omdat de huisarts haar de Miconazol Nitraat had voorgeschreven voor haar voeten. Daardoor ben ik wel een beetje huiverig geworden. Maar sinds juni ongeveer gebruik ik de olie en ik durf nog niet te zeggen of ik al verschil zie, ik blijf het in elk geval nog even gebruiken en hopen dat mijn haar sneller gaat groeien :).

Nogmaals bedankt voor je advies! Ik vond het ontzettend aardig van je. Ik vind jouw blog trouwens superleuk om te lezen en heb hierdoor helaas te veel spulletjes ingekocht het afgelopen half jaar haha.

Groetjes,

Faiza

D zei

Hey Faiza,

Geen dank, en sorry voor de late reactie. Je bent altijd welkom :-) MN is even uitproberen, heb eigenlijk alleen maar goede resultaten in mijn omgeving gehoord daarover.

Ben er soon met een JBCO update. Stond even stil zodat je weer wat geld opzij kunt leggen hahaha

Love,

D