zaterdag 12 mei 2012

e.l.f Cosmetics Makeup Lock & Seal

Hi Beauties,
e.l.f  Makeup Lock & Seal vloeistof met bijbehorend mengpotje en kwast

Een paar maanden geleden ontving ik een goodiebag met make-up producten van een lieve vriendin. Een product wat daarbij zat, was de Makeup Lock & Seal van e.l.f

Deze heb ik pas geleden voor het eerst gebruikt en ben eigenlijk best verrast hoe goed dit product werkt. Allereerst, wat is het?

Makeup Lock & Seal is vergelijkbaar met de vloeibare Mixing Medium van MAC, voor degenen die daar bekend mee zijn. Met de Lock & Seal vloeistof kun je onder meer eyeshadows, blush, en lipstick nog intenser en langer draagbaar maken.

In deze e.l.f demo is te zien hoe goed gesealed de make-up blijft zitten, zelfs nadat daar overheen is gewreven en het in contact is gebracht met water

Hoe ik het gebruik; Ik gebruik Lock & Seal voornamelijk voor poeder eyeshadows. Door mijn eyeshadow kwast een beetje vochtig te maken met de vloeistof en vervolgens langs de eyeshadow te halen, is de kleur niet alleen veel intenser...de shadow blijft heel lang mooi zitten. Wel gebruik ik standaard een eyeshadowprimer onder elke oogschaduw, momenteel is dat Urban Decay's Primer Potion - Original

Hoe en waarvoor kun je Lock & Seal nog meer gebruiken; Wenkbrauw make-up blijft langer mooi door je wenkbrauw poeder aan te brengen met een druppeltje Lock & Seal en een speciale wenkbrauw kwast (een angle brush bijvoorbeeld) Ook kun je van elke kleur eyeshadow je eigen eyeliner maken met deze vloeistof. Lock & Seal is tevens erg geschikt voor losse eyeshadow poeder en baked eyeshadows die je zowel nat als droog kunt aanbrengen.

De methode die ik zelf het best vind werken is; het gebruik van een eigen make-up kwastje dippen in het Lock & Seal potje met vloeistof, en dan langs het product naar keuze halen om vervolgens aan te brengen.


Een andere manier is om eerst je make-up aan te brengen en daarna met de e.l.f. kwast wat Lock & Seal vloeistof er over aan te brengen. Persoonlijk vind ik dit minder goed werken voor poeder omdat de make-up dan een beetje verdund raakt en er dan juist minder intens uitziet.

Hoe te verwijderen; Make-up aangebracht met Lock & Seal is eenvoudig te verwijderen met een make-up remover (ik maak mijn oog make-up remover al jaren zelf met kraanwater en olijfolie, check deze video hoe)

Must have? Voor iedereen die vaak creatief bezig is met make-up is Lock & Seal zeer handig om te hebben. Het gebruik is eenvoudig en je make-up blijft er langer mee mooi. Voor de prijs, € 4,00,  hoef je het al helemaal niet te laten, dus ik zeg ....yes, a must-have.

e.l.f. Makeup Lock & Seal is te bestellen via de e.l.f. website


4 opmerkingen:

Chanel zei

Love Elf products!

Anoniem zei

Door jou D. heb ik Elf ontdekt.
Intussen besteld en heel tevreden.
Weet je nog spullen van Elf die matchen met de donkere huid?
Thx again.

Zomerse groetjes,

Maris

D zei

@ Chanel me too

@Maris sorry voor m'n late reactie. Leuk dat je de producten van e.l.f hebt ontdekt :) Ze komen met steeds betere producten. V.w.b kleuren zal ik voor je kijken wat ik zelf allemaal heb.

Momenteel ben ik weer een bestelling aan het samenstellen. Ik kom er gauw op terug.

Liefs,

D

Broke Wanna-Be Fashionista zei

I need to get this asap!!! Thanks for the post chica!!

Kami from brokefashionista11.blogspot.com