zondag 6 mei 2012

My Five Favorite Things

Hey Beauties,


Hierbij weer een nieuwe editie van My Five Favorite Things. Ditmaal van een echte Diva, Miss V! Miss V is een vrouwelijke rapper oftewel een femcee, maar bezit daarnaast nog tal aan andere talenten. Ze is namelijk erg goed met haar. Dit talent is ook even terug te zien in de laatste video van haar track Sukkel. Een afspraak maken met Miss V voor een nieuwe coupe kan dus ook ;-) 


Bijdeze de 5 favorieten van la Diva ......


               
1. MAC Eyelashes

Ik ben een mascarafreak. Ik gebruik ook verschillende soorten, van YSL Gold tot Hema merk. Maar de MAC eyelashes zijn toch mijn favoriet. Als ik een clipshoot heb kan ik niet zonder. Het fijne van deze wimpers is dat je ze kan hergebruiken!
2. Gucci Rush

Ik ben dol op zware geuren en dat is deze parfum. Na uren ruik ik er nog naar, mmm... zalig. Toen ik Gucci Rush voor het eerst op deed was ik verkocht, en ik gebruik het nu al zeker 6 jaar.


3. Garnier Pure 3-in-1 Complete Reiniging
Scrubben, maskertje en reinigen in 1 product en dat voor een prikkie.4. CHI Krultang

Met deze tang die wel 200 graden bereikt maak ik de mooiste krullen die er lang in blijven zitten.

5. Rimmel London Nailpolish - 800 Black Out


Deze nagellak droogt supersnel en zwart past wel bij me. It's a match made!


xx Viera - @MiSSVonline via twitter

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk hoor, al die favorite things van de beauties. Ik wil echt die garnier 3 in 1 proberen,lees hier goede revieuws hierover.

Trouwens D. hoe word ik blogvolger en
hoe gaat dat in zijn werk?

Zit al de hele middag jouw blogs te lezen ha ha ...ik heb veel in te halen. Zoveel dingen die ik wil uitproberen, ik heb zelfs een lijstje gemaakt. Moet maar gauw de
jackpot winnen LOL

gr.

Maris

D zei

Garnier gezichtsverzorging is heel fijn. Ik gebruik al een aantal jaar trouw de Garnier Pure Active Scrub. Deze 3 in 1 ga ik ook weer een keer halen. Ik wacht meestal totdat ze 2 halen 1 betalen zijn haha

Deze zwarte polish van Rimmel ga ik binnenkort proberen. Heb verschillende merken zwart, maar sneldrogend is altijd meegenomen.

Maris, en als ik de jackpot win, zullen jullie allemaal profijt daarvan hebben hahaha dat beloof ik ;-)

Je kunt deze blog volgen door een google account aan te maken of via Facebook. Thanks alvast.