zondag 10 juni 2012

Dupe voor Lilacism?

Essie Lilacism €10 Etos
Als je net als ik fan bent van de Essie nagellak kleuren, dan zal de elegante kleur Lilacism je niet onbekend zijn. Lilacism is een kleur die ik heb gedragen bijna tot aan de laatste druppel uit het flesje. Het is dan ook weer tijd voor een nieuwe.

Wat helemaal fijn is, is dat Essie nu te koop is bij  Etos dus online bestellen is niet meer nodig.

Hoewel ik Lilacism al een tijdje op mijn shoplist heb staan, liep ik toevallig een drogist binnen met super cheape nagellak van het merk Paris Memories. Wist dat dit merk zo nu en dan mooie kleuren er tussen had zitten, maar momenteel zijn dat er best veel! Ik heb dan ook meteen vijf kleuren ingeslagen die helemaal passen bij de zomer.


Een daarvan is een kleur die wel heel erg lijkt op een van mijn Essie favorieten; Lilacism. Helaas kon ik het flesje Lilacism niet vinden om een directe vergelijking te doen en te kijken hoe close ze op elkaar lijken. Maar zo vanuit m'n fotografisch geheugen is deze van Paris Memories erg close.

Paris Memories nagellak € 1,29 bij de Dirx drogist


Een frisse lila tint die erg veel op Lilacism van Essie lijkt

Iedere kleur Paris Memories nagellak heeft een nummer i.p.v. een naam

De Paris Memories kwaliteit is overigens niet vergelijkbaar met die van Essie. Ook zal deze nagellak formule niet DBP, Tolueen en Formaldehyde vrij zijn...maar voor € 1,29 doet hij het zeker niet slecht. Drie laagjes nagellak aanbrengen en daarover een sneldrogende topcoat met hoogglans (Sally Hansen Dries Instantly Topcoat)  en m'n mani is fresh :)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha ha ha grappig, zodra ik in een winkel ben en ik zie van die leuke kleurtjes nagellak, moet ik aan jou denken van Ooh, deze heeft ze ook en die ook en die....ik kan geen nagellak meer zien zonder aan jou te denken hi hi....

fijne zondag

Maris

Nish Gibson zei

Loving the lavender! So subtle!

www.together-inspired.com

D zei

Hahaha Maris, dat is ernstig hoor...je begint dan net zo verslaafd te worden :) Leuk!

Liefs, D


@ Nish, love it. It's one of my favs :)