zondag 10 juni 2012

Make Up For Ever & Body Foundation


Hey Beauties,

Hoe is het met jullie? Het is even stil geweest, door allerlei veranderingen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt. Maar zal vanaf vandaag weer een aantal items posten.

Door het warme weer van de afgelopen weken heb ik inmiddels een mooie zomerse gloed gekregen. Dit betekende automatisch dat het weer tijd was om te switchen naar een 'zomerfoundation' oftewel een warmere tint.  Ik heb eigenlijk zat foundations die matchen met mijn summertan, toch ben ik op zoek gegaan naar een andere.

Tegenwoordig fiets ik tenminste 14 kilometer per dag, van en naar m'n werk. Als ik 's ochtends aankom ziet mijn gezicht eruit alsof ik net een work-out achter de rug heb en van m'n basis make-up is dan bijna niets meer over. Een waterproof foundation die licht en transparant draagt leek me daarom een betere keus.

Make Up For Ever Face & Body Foundation in nr. 44 - Coffee


En koos voor de Face & Body foundation van Make Up Forever. Deze foundation dekt licht en is het meest geschikt voor een huid met weinig tot geen zichtbare imperfecties. Nadat je de eerste laag hebt aangebracht kun je na ongeveer 30 seconden een tweede laag aanbrengen voor iets meer dekking.

Onder Face & Body draag ik een primer (e.l.f Mineral Primer) om bepaalde delen van m'n gezicht, zoals de T-Zone, langer mat te houden. Aanbrengen doe ik met een stippling - foundation brush of beauty blender spons.

De finish van deze Face & Body foundation is in een woord prachtig! Naast de lichte dekking geeft het de huid ook een gladder en zachter aanzien, porien zijn verfijnd en de formule blijft ook bij warm weer en mijn dagelijkse 'workout' lang mooi zitten. Kortom, de perfecte foundation voor tijdens de zomer!

Kleur; Nummer 44 - Coffee

Voordelen; 

- Lichte dekking
- Makkelijk aan te brengen
- Kan ook voor delen van het lichaam worden gebruikt
- Geschikt voor elk huidtype
- Waterproof en kan wat zweet verdragen
- Flink aantal tinten verkrijgbaar voor de donkere huid

Nadelen;

- Voor zover nog geen enkel

Bijzonderheden;

- Heel goed schudden voor elk gebruik

Prijs en waar te koop;

- Per 50 ml € 44,10 bij Sephora

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey D.

leuk weer wat van je te horen.
Ga deze wel proberen.

En die primer wil ik al zolang hebben,ik ga hem nu echt bestellen.Weet je of een primer ook goed is voor onder je oog concealer?

Fijne Zondag,

Maris

D zei

Hi Maris,

Yes..I'm back :)

Ik heb mijn grote bestelling van e.l.f. net een paar dagen binnen. Denk dat ik een post doe van mijn favorieten daaruit.

De mineral face primer bevalt erg goed, en wat ook zeer goed bevalt is de mineral eyeshadow primer!

Ze hebben een speciale HD poeder voor onder de ogen om je concealer mee af te poederen. Deze heb ik ook net binnen.

Maar heb nog veel meer spulletjes besteld so stay tuned.

Liefs,

D