zondag 17 juni 2012

Teeez Cosmetics Citytrip CollectionHi Beauties,

Citytrip, de laatste collectie van Teeez Trendy Cosmetics bestaat uit een drietal producten. De Love Triangle Lipstick, Scandalous Nail Lacquer en de Glitter Gossip Lash & Liner. En eerlijk, normaal gesproken geef ik er niet zoveel om of een verpakking er mooi uitziet..maar de verpakking van deze collectie ziet er kunstzinnig en stijlvol uit.

Ik zal meteen van start gaan met mijn meest favoriete product uit de City Trip collectie; dat zijn de heerlijke Love Triangle lipsticks met voedende ingredienten en verzorgende bestanddelen. De lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 16 levendige kleuren van nude tot diep rood.

Love Triangle Lipstick in vlnr; Underground, First Class en Last Minute

Al meteen bij het aanbrengen van deze lipstick voel je dat het bijzonder zacht en prettig aanvoelt op je lippen. De lipsticks voelen aan als een mix van een lipstick en verzorgende lippenbalsem en geven een semi matte, satijnen finish. Ik was vooral verrast door de intense kleurpigmentatie van elke lipstick.

Underground is een bordeauxrode tint die zorgt voor een moderne sjieke uitstraling.

First Class is een koraalrode tint die beslist opvalt. Deze kleur rood is gorgeous ladies! En de blauwe ondertoon maakt hem ook goed draagbaar voor brown beauties.

Last Minute is een sexy roze paarse tint, die denk ik wel voor iedereen goed draagbaar is. Hij doet me erg denken aan een van mijn favoriete kleuren lipstick 'Up te Amp' van een ander merk. Erg mooie kleur. De Love Triangle lipsticks zijn slechts € 5,99 per stuk.

Vlnr; Last Minute, First Class, Underground

De Citytrip collectie was natuurlijk niet compleet zonder een aantal te gekke kleuren nagellak zoals we dat van Teeez gewend zijn. De collectie is daarom maar liefst 8 kleuren rijk voor iedereen die een fashion statement wil maken. Een pluspunt is dat deze nagellak vrij is van de drie bezwaarlijke stoffen die vaak in nagellak voorkomen. (dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde)

Scandalous Nail Lacquer in Coffee to Go (goud) en Hotspot (paars)Scandalous Nail Lacquer in Big Apple


Wat ik vooral prettig vind aan deze nagellak is dat hij vrij snel droogt, altijd fijn. Coffee to go is een warme goud bronzen kleur. Hotspot een diep paarse kleur, beiden erg mooi. Hoewel mijn favoriet van deze drie uit de City Trip collectie echt Big Apple is. Appelgroen, fris en fel tegelijk. 

Ik heb deze kleur inmiddels een paar keer gedragen en ving vooral blikken met Big Apple op mijn teennagels. Love it! De Scandalous Nail Lacquers kosten € 4,90 per stuk.

Glitter Gossip Lash & Liner in At the Park (groen) Night Out (paars) en Sweet Suite (roze)
Het meest verrassende product uit de City Trip collectie vind ik persoonlijk de Glitter Gossip Lash & Liner. Behalve dat het te gebruiken is als eyeliner, kun je het ook gebruiken als mascasra. Met de applicator tip trek je makkelijk een dunne of naar wens een wat dikkere lijn. En met het mascara borsteltje kun je de glitters aanbrengen op je wimpers.


Vlnr; Sweet Suit, Night Out en At the Park

Ik heb pas geleden Lash & Liner in de kleur Night Out dun aangebracht over een paarse smokey eye en wow...erg leuk tijdens een avondje uit. Daarnaast bleven de glitters perfect zitten. Glitter Gossip Lash & Liner is verkrijgbaar in 10 kleuren, waaronder 3 trendy neonkleuren, en kost per stuk € 4,79.


Hoop dat jullie de Teeez City Trip Collectie ook net zo mooi vinden. Check voor een verkoop adres bij jou in de buurt deze link www.teeez.eu/#stores3 opmerkingen:

Kizzy zei

Ahh, alleen de verpakking al! *kwijl*

Vienna H. zei

Hey!

Ik wilde even melden dat ik een nieuw blogadres heb!

http://persiannamedgirl.blogspot.nl/

Mn blog heette eerst HopeFaithLove&MakeUp als je het je nog herinnert :)

D zei


Ok, thanks girl! Zo toevallig, want wilde je wat vragen i.v.m. met de aanschaf van een Inglot palette :-) Ik zoek gauw contact met je.xxx