zondag 11 november 2012

Hiiiiii


Hi beauties,

Ik weet 't, erg lang geleden dat er update is geweest op deze blog. Waar zal ik beginnen? Allereerst maar mijn oprechte verontschuldigingen bieden aan iedereen die mij mailde en maar geen antwoord kreeg of veel te laat. Nogmaals sorry!

Soms loopt het leven iets, of helemaal anders dan gepland. Ik kan daar als geen ander van meepraten. En eigenlijk is dat ook de voornaamste reden waarom er maar geen updates volgden. Ben ik gestopt met bloggen? Nope....tijdelijk...

Ik heb in de afgelopen maanden ontzettend veel meegemaakt, uiteindelijk sta ik weer net zo positief in 't leven als voorheen :-) Vaag D, vaag...I know. Maar ook een ontzettend lang verhaal waar ik mogelijk nog op terug kom.

Degenen die mij volgen op Pinterest, Twitter en/of Instagram weten dat ik nog altijd mijn passie en enthousiasme heb voor alles waar ik normaal gesproken over blog.

De trouwe lezers wil ik vooral bedanken voor het blijven volgen. Om dit te belonen heb ik binnenkort een bijzondere GiveAway :-)

Liefs,

D

6 opmerkingen:

Vienna H. zei

Jeej je bent er weer! Goed dat je weer positief in 't leven staat =) Dat is het belangrijkste. Hoop snel weer posts van je te lezen.

Gr. V

Kizzy zei

Yay!!!!!

Ashley zei

Love your blog!
I am your newest follower, follow back??
http://www.ashleythefashionguru.blogspot.com
<3

Anoniem zei


Hi, welcome-back,

Anoniem zei


Jee, je bent er weer.Leuk.
Ik heb je blogs zooo gemist.

Groetjes,

Maris

D zeiLief :-)

Ben weer helemaal terug.xxx