woensdag 5 december 2012

5 december 2012


[Amsterdamse Poort november 2012 - Foto via Auke van der Hoek]

Vol verwachting klopte mijn hart als jong meisje zodra 5 december aanbrak. Naarmate ik ouder werd vond ik er zoals velen steeds minder aan. Je weet dan uiteindelijk precies hoe alles in mekaar steekt dus tja..

Persoonlijk vind ik Sinterklaas een ontzettend leuk en gezellig feest voor de kinderen. Of zwarte Piet nu wel of niet moet blijven daar heb ik uiteraard mijn mening over. Vind deze blog alleen niet de plek om dat ter discussie te brengen.Hoewel ik onlangs een filmpje tegen kwam met in de hoofdrol een jongetje genaamd Mace. Van begin tot eind is het kind in mij geboeid blijven kijken...omdat ik zo goed begrijp hoe Mace zich voelt. Het verhaal en de vormgeving vind ik buitengewoon creatief, positief en leuk gebracht.


Een nagel(lak)droger wilde ik al een tijdje hebben en kreeg ik vandaag. *Ik geloof dat deze bij Blokker(in de aanbieding)vandaan komt ;-)*


 

Ook kreeg ik een Tony Chocolonely letter. Tony Chocolonely heeft als missie te strijden voor 100% slaafvrije chocolade. En Sint kwam de letters zelf brengen :-)


Eerlijk is eerlijk....Sint heeft mij nog geen enkel jaar overgeslagen!
Fijne avond allemaal.

xxx,

D

Geen opmerkingen: