maandag 24 december 2012

Arm Candy
Hi Beauties,

Pas geleden tijdens het boodschappen doen liep ik een huishoud textiel zaak binnen. Normaal gesproken koop ik er alleen de beste ontvetter die Nederland kent, inderdaad; Dasty! En ineens viel het me op dat er ditmaal ook een paar leuke accessoires hingen. Mezelf kennende kon ik die natuurlijk niet laten hangen.


   

   

By the way, de vrolijke stof op de achtergrond is mijn Mamjo deken :-) Deze heb ik een paar jaar geleden laten maken. Voor degenen die het niets zegt, een Mamjo deken wordt gemaakt van verschillende stukjes stof en is in feite een lapjesdeken. Ik ben erg gehecht aan deze deken.En zeg nou zelf.... toch te leuk om te laten liggen? Ik heb ontzettend veel accessoires en geef daar ook best wat geld aan uit. Zeker als je bedenkt dat accessoires jarenlang meegaan, is dat helemaal niet erg. Alleen had ik nog geen houten armbanden en zo goedkoop schappelijk geprijsd vind je ze denk ik nergens :-)
   
                                          

Deze oorbellen vond ik best bijzonder dus ook deze gingen met mij mee naar huis. De laatste tijd draag ik erg veel bruin en vooral tijdens de zomer vind ik neutrale tinten als goud en bruin mooi in combinatie met witte of lichte kleding. 
                                              
Deze armband is niet van hout maar van kunststof. Hij kwam goed van pas omdat ik best wat leopard prints in m'n kledingkast heb hangen.
Kortom, soms kom je leuke accessoires tegen waar je het  eigenlijk niet verwacht. Ik heb me al voorgenomen om vanaf nu vaker een blik te werpen op het rekje met sieraden van de Wibra ;-)


p.s. Omdat er altijd wel iemand is die wil weten welke kleur nagellak ik draag (toch Miss B?)  :-) New York Color  In A Minute  Quick Dry Nail Polish in kleur 226 Madison Avenue Deze nagellak is trouwens echt binnen een minuut droog. Love it!

2 opmerkingen:

christine zei

Ik heb heel veel sieraden van de wibra. Love it.. Jammer genoeg is de Wibra niet meer in mijn wijk.. :-(

Claudia zei

Wibra? Huhhhhh
Dan moet ik zeker gauw heen, ff stukse rijdan maar dan heb je ook wat !
Mooie armbanden D...