zondag 2 december 2012

Etos Skin Smoothing Primer


Hey Beauties,

Zoals jullie weten ben ik er een tijdje uit geweest voor wat betreft mijn berichten hier. Ondertussen heb ik me wel gewoon bezig gehouden met alles wat deze blog beweegt. Dit kun je de komende tijd weer allemaal lezen :-)

Ruim twee maanden geleden vulde Etos het beauty assortiment aan met een Skin Smoothing Primer.

Nog voordat menig belanghebbenden zich naar de Etos konden bewegen, was deze primer uitverkocht. En dan ook echt letterlijk niet meer aan te slepen. Bij navraag in de winkel zou het nog minstens een maand duren voordat de Skin Smoothing Primer weer voorradig zou zijn.

Tot...ik hem vorige week dan eindelijk heb kunnen kopen en uitproberen. Hierbij mijn bevindingen.

Skin Smoothing Primer eigen merk Etos
De pompflacon is handig en compact. 


Hoe voelt de primer aan op de huid; Aangenaam en glad.

Voor welke huidtypes; Naar mijn idee voor elk huidtype. De Skin Smoothing Primer is vrij van parfum en conserveringsmiddelen en bevat vitamine E. In combinatie met make-up heb je voor een wat vettere huid wellicht nog een matterende poeder nodig om je huid hier en daar anti-glim te maken en je make-up extra te fixeren.

Hoe kan deze primer worden gebruikt; De primer kan na een verzorgende gezichtscrème worden aangebracht en/of onder make-up. Maar ook als je geen make-up draagt geeft de primer je huid een gladder en zachter aanzien.

Voordelen; Zuinig in gebruik, je hebt slechts een of een paar druppels per keer nodig. Behalve dat het de huid een gladder en zachter aanzien geeft, vormt de Skin Smoothing Primer een beschermende barrière op de huid, wat vooral tijdens de koude wintermaanden fijn is.De textuur van de Skin Smoothing Primer is vloeibaar en transparant. Deze primer is daarom geschikt voor iedere huidskleur.

*Hoewel er geen uitgebreide ingrediënten lijst waarneembaar is op de flacon, is de Skin Smoothing Primer vrij van parfum, conserveringsmiddelen en bevat daarnaast vitamine E.

De primer zit in een handige pompflacon met afschroefbare dop, zodat je het product makkelijk tot aan de laatste druppel kunt gebruiken.

Nadelen; Nog geen ontdekt. Erg snel uitverkocht, en vrij lang niet voorradig ;-) Althans...meteen na de introductie.
24 november; Even langs Etos voor een tube Parodontax tandpasta...en ook meteen kijken of de Skin Smoothing Primer weer voorradig is. Jaaa.... hij was er weer :-)

De Prijs; Voor een flacon van 13 ml betaal je slechts € 5,99. Vergeleken met duurdere primers die praktisch hetzelfde doen en vergelijkbare *ingrediënten bevatten is dit een superdeal!

Aanbevolen; Absoluut. De Skin Smoothing Primer van Etos is een fijne basis aanvulling voor je make-up kit of je dagelijkse huidverzorginsgroutine. En doordat de primer transparant is, is deze geschikt voor iedere  huidskleur.

16 opmerkingen:

GwenGail zei

Ik heb hem ook gekocht :) Ik ga hem morgen uitproberen. Ik hoop dat het bij mij ook werkt.

D zei


Ben benieuwd wat je ervan zal vinden :-) Op zich is onze huid al smooth, maar het geeft net dat beetje extra.

KimsKie Nails zei

Yeeey ik ben je 100e volger! :)

Wat schrijf je leuk!

Ik ben meteen benieuwd geworden naar dit product... Eens kijken of ze hem bij ons in Almere hebben :)

D zei


Aah leuk..de 100e volger! Het duurde even voordat die kwam haha

Welkom en dankjewel :-)

Fijne primer hoor. Ik vind een extra 'beschermlaagje' op m'n huid vooral nu ook een prettig idee.

Anoniem zei


deze ga ik zeker proberen.
Zit al een hele tijd te dubben
voor een primer.

Maris

Jennifer zei

Bedankt voor je tip!
Ik heb de primer vandaag voor 't
eerst gebruikt en I love it!
Ik gebruik geen foundation en dit voelt fijn aan...

See you on Pinterest...

Jennifer

D zei


Heyyy Maris,

Deze is zeker de moeite waard en voor de prijs hoef je het niet te laten. Mooi prijsje!


Hiiii Jennifer,

M'n Pinterest maatje...ik had geen idee dat je m'n blog ook volgde Hahaha wat leuk! :-)

Wat goed dat de primer jou ook zo goed bevalt!

Tot pinnen.xxx

Maris zei


Yes Yes.......ik heb de primer.
Wat een geluk, het was de laatste.

fijne zondag D.

Maris

D zei


I told you so, ze gaan hard :-)

Hoop dat 't je bevalt.

xxx en ook een fijne zondag avond nog.

D

Anoniem zei


D, bedankt voor de tip.

Ben enthousiast, heb hem gisteravond opgedaan, je hebt echt niets teveel gezegd. Na het feestje
leek het alsof mijn make up net aangebracht was.
Ik ga zo gauw mogelijk nog 1 halen voor reserve ha ha .
Weet je ook een goed budget primer voor oogschaduw?

fijne zondag,

Maris

D zei

Ooh geweldig Maris! :-)

Inderdaad een goed idee om er eentje op te slaan als reserve, moet ik ook nog doen.

V.w.b. een budget eyeshadow primer. Ik vind elf's Mineral Eyeshadow Primer de beste die ik gebruikt heb en nog steeds gebruik. Daarmee verslaat hij Urban Decay's en de eyeshadow primer van Too Faced!

Zie hier de reviews op MakeUpAlley;
href="http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=122696/Mineral-Eyeshadow-Primer/E.L.F./Eye-Primer"


Echt een aanrader deze van e.l.f en dan ook meteen 2 tegelijk kopen, want hij is vaak uitverkocht ;-)

Liefs,

D

Claudette zei

Hi D,
Heb deze ook geprobeerd maar ben er nog niet helemaal uit. Vnd het niet lekker smeren op mijn huid.
Vind je deze beter dan de
Avon~MagiX Face Perfector ?

groet,
Claudette

D zei


Hi Claudette,

Long time :-)

Ik vind deze voor tijdens de winter beter dan de primer van Avon. Die van Avon matteert vooral heel goed, dat doet de Etos primer een stuk minder. Ik denk ook wel dat ik het in de warmere maanden zal blijven gebruiken.

Maybe is het de combinatie van producten Claudette? Ik gebruik nu bijna alleen m'n MAC prolongwear concealer (in NC50 en NW45) hier en daar i.p.v. foundation of poeder.

xxx,

D

Anoniem zei

Hi D,.
Inderdaad longtime. Pff live is too busy. en dan met name werk. Probeer nu weer in balans te komen aangezien ik echt helemaal "op" ben.

Ik gebruik nu bijna een jaar ook alleen de MAC prolongwear concealer (NC50 en 45) als ik het goed heb. Hmm ik ga het nog een poosje proberen en zie dan wel. Die van Avon vind ik ook nog steeds fijn. Moet ik weer bestellen.

Thx D.
groet,
Claudette

Anoniem zei

Bedoel met een paar druppels letterlyk een aar druppels? Of een paar pompjes?
Hoe breng jy het aan? Hoe lang wacht je vervolgens met aanbrengen van foundation?

Gr. Sabine

D zei


Hoi Sabine,

Ik bedoel een pompje, dat volstaat op zich wel. Ik breng het aan na mijn verzorgende creme, en laat het dan even een minuut zitten alvorens ik concealer en overige make-up aanbreng. Het bevalt nog steeds prima ;-)

Groetjes,

D