dinsdag 4 december 2012

Nail CaviarNail Caviar - Micro Beads
Hey beauties,

Nail caviar, geweldig dit moet ik zo snel mogelijk zelf proberen, waren mijn gedachten toen ik de allereerste foto's zag. Zo snel als ik kon heb ik verschillende kleurtjes besteld.

Om eerlijk te zijn, alles zit na maanden nog steeds mooi in de verpakking :-) Ik heb geen tijd en geduld gehad om zelf wat moois te creëren.

Daarom een giveaway...

Zoals ik gisteren via de Facebook fanpage liet weten, geef ik 2 setjes (met elk 6 kleuren) nail caviar weg. Ik heb in totaal 12 verschillende kleuren. De twee lezeressen die een setje krijgen toegestuurd mogen hun voorkeur voor kleuren aan mij doorgeven.In de micro bead tutorial van Michelle kun je zien hoe makkelijk het aanbrengen eigenlijk is.


Wil je graag een setje ontvangen om de nail caviar een keer uit te proberen? Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar freshdimez.blogspot.com@live.nl met als onderwerp 'nail caviar' Ik zal uit alle deelnemers twee kiezen via www.random.org Meedoen kan t/m donderdag, 6 december a.s, 22.00 uur.

Nail Caviar hier in 12 verschillende kleuren. Je kunt de kleuren ook met elkaar mengen. De potjes zijn nieuw en ongeopend.
*UPDATE 06.12.'12 - 23.15 uur. Het moment om bekend te maken welke dames een setje krijgen toegestuurd is dan eindelijk aangebroken. Gwen en Cristelle veel plezier met jullie nail caviar! :-)

Ik doe ze morgen meteen op de post, dus graag nog even jullie voorkeur voor kleurtjes en adresgegevens aan mij mailen.

xxx,

D

Uiteraard kunnen alleen FreshDimez Google blogvolgers of volgers via de facebook fanpage deelnemen aan deze giveaway.

xxx,

D


p.s. Er komt zeer binnenkort een hele mooie giveaway aan! Hint; Haar en huidverzorging mede mogelijk gemaakt door 'de dochter van Carol' ;-) 

2 opmerkingen:

clau amatredjo zei

Waar kan ik de nail caviars bestellen?

Gr Claudia

D zei


Hoi Claudia,

Ik had deze via eBay besteld. Zal even voor je op zoek gaan naar de naam van de verkoper ok.