zondag 9 december 2012

Nivea Onder de Douche Body Milk


Hi Beauties,

Door promo, zowel online als bij diverse drogisterijen, was het vrijwel onmogelijk om Nivea's Body Milk en Body Lotion voor onder de douche te missen. Daarnaast kun je tot 17 december aanstaande een gratis proefverpakking aanvragen via deze link.

Wat ik van deze Nivea innovatie vind zal ik kort en bondig proberen te beschrijven. Allereerst, ik was nogal skeptisch omdat ik me niet goed kon voorstellen dat een lotion die je onder de stromende douche aanbrengt, en dus ook meteen weer afspoelt, je huid net zo goed kan hydrateren als je normale bodylotion.

Toch kon ik de verleiding niet weerstaan om de Douche Body Milk, voor de droge huid, uit te proberen. Voor mijn huid gebruik ik namelijk al jaren trouw de Nivea Repair & Care lijn. De Repair & Care Body Creme bevalt me echt uitstekend.


Hoe is de Body Milk mij bevallen...

Voordelen; Voelt heerlijk aan meteen na gebruik.
- Je hebt maar een klein beetje nodig om je gehele lichaam te verzorgen.
- Ruikt lekker, een klassiek Nivea parfum
- Is makkelijk in gebruik
- TijdbesparendUit de twee Nivea huidconditioners voor onder de douche, koos ik voor de blauwe fles. Deze variant is voor de droge huid. (De satijnen blauwe badjas hier in beeld, kreeg ik een paar jaar geleden bij een Nivea aktie)Op de achterkant van de fles staat een beknopte gebruiksaanwijzing. Ook waarschuwt men voor een gladde badkamervloer, en geeft men advies om deze meteen te reinigen na gebruik van dit product. Iets waar je zeker rekening mee dient te houden!


Nivea onder de douche Body Milk, is romig, dik en voelt  heel aangenaam op de huid.
Nadelen; Al vrij snel ontdekte ik een aantal minpunten...

- Ondanks dat de lotion lekker ruikt, had het voor mij echt wat minder gemogen.
- Je hebt niet al te veel product nodig per keer, toch zit er relatief weinig product in de fles en betaal je   € 5,99 voor een full size.
- De badkamervloer kan erg glad en glibberig worden na gebruik van de lotion. Men waarschuwt hier ook voor op de achterkant van de fles.
-Hydrateert voor mij niet lang genoeg. Aan het einde van de dag ben ik geneigd om me opnieuw in te smeren of om de lotion opnieuw te gebruiken. Iets wat ik met de Care & Repair creme nooit heb.

Wens; Al met al...ben ik blij met deze innovatie van Nivea die de huidverzorgingsroutine aanzienlijk verkort. Toch is mijn wens om een variant uit te brengen zonder (of met minder) parfum die net als de Care & Repair creme langer en beter hydrateert. Of ik deze lotion opnieuw zal kopen zodra de fles leeg is weet ik op dit moment nog niet. Ik kijk eerlijk gezegd uit naar een Care & Repair variant voor onder de douche ;-)

2 opmerkingen:

Vienna H. zei

Hey! Ik heb je net genomineerd voor de Liebster Award! Dit is de link naar mn blogpost erover: http://persiannamedgirl.blogspot.nl/2012/12/hello-beauties-im-so-happy-right-now.html

D zei

Ahahaha leuk! Ik ga hem zeker posten, maar geef me wat tijd hoor ;-) Bedankt, lief van je.xxx D