maandag 21 januari 2013

Carol's Daughter GiveAway


Hey Beauties,

Genieten jullie ook zo van het winterse weer als ik? En dan bedoel ik thuis waar het bijna tropisch warm is, naar buiten kijkend onder het genot van een kopje warme chocomelk. Heerlijk!

Vorige maand kondigde ik al aan dat er een aantal giveaways aankwamen. De eerste, die overigens nog steeds loopt, is de Argan olie giveaway.

Eind deze week zal ik bekend maken welke dames een flesje  More4Cosmetics Argan olie toegestuurd krijgen. Deze Argan olie is 100% puur en koudgeperst.

Echt een heerlijke olie voor je haar en huid. Zeker nu daar het zo koud is.

De tweede giveaway is een pakket,  een heel speciaal pakket. Ik denk dat alle lezers van deze blog wel op de een of andere manier bekend zijn met de producten en gezichten dit het cosmeticamerk Carol's Daughter representeren.

De producten van Carol's Daughter zijn vooralsnog niet te koop in Nederland. Daarom ben ik heel erg dankbaar en blij dat ze mij in de gelegenheid stelde om deze producten te mogen ontvangen en daarmee mezelf en een van jullie te verwennen :-)

Wat je voor deze GiveAway moet doen laat ik eind deze week weten. Stay tuned ladies!

Wat je voor deze GiveAway moet doen is......

Je 5 favoriete beauty producten delen voorzien van een korte omschrijving en pictures ;-) Oh, en vanzelfsprekend moet je een volger zijn van deze blog via je Google account / of via de Facebook fanpage.

Deelnemen kan t/m vrijdag 22 februari aanstaande. Je inzending kun je mailen naar freshdimez.blogspot.com@live.nl o.v.v. Carol's Daughter GiveAway. Onder de inzendingen zal 1 gelukkige winnaar worden gekozen. Spannend!

xxx,

2 opmerkingen:

Claudia zei

Zo nu even werken aan mijn top 5.
Waarom geen top 10 :)
Ik kan de laatste tijd geen comments posten op je blog, vergat t steeds te melden.

Ik doe meee......

XX Clau...

D zei


Hahaha voor jou een top 20 de volgende keer ;-)

Ik maak morgen de winnaars bekend!

(Op zich heeft iedereen die meedeed tenminste 1 Carol's Daughter item gewonnen)

xxx,

D