zondag 6 januari 2013

More4Cosmetics Argan Oil GiveAway

 Hi Beauties,

Allereerst wil ik iedereen het beste wensen voor 2013 en bedanken voor alle lieve, bemoedigende en inspirerende berichten via de mail of op deze blog. Ik ben jullie echt zeer dankbaar!

Zoals ik eerder schreef zouden er een aantal giveaways volgen. Een daarvan is de nu volgende giveaway die mogelijk wordt gemaakt door More4Cosmetics. Namens More4Cosmetics mag ik liefst 3 flesjes Argan Olie weggeven aan mijn blogvolgers.


3 x 20 ml koudgeperste Argan olie om zowel haar en huid mee te verzorgen.
                 
Wat moet je daarvoor doen? Ik wilde het ditmaal niet te eenvoudig maken door alleen maar een mailtje te laten sturen onder vermelding van 'Argan Oil GiveAway' Dus zal ik bijdeze vertellen wat ik bedacht heb en hoe ik daartoe kwam.

Gisteren bracht ik mijn tweede bezoek aan de fysieke winkel van More4Cosmetics die zich in de shopperhal van de Amsterdamse Poort bevind. De eerste keer dat ik langs ging wist Sophia niet dat ik kwam en trof ik haar echtgenoot aan bij wie ik mijn aankopen toen afrekende. Gisteren was Sophia wel aanwezig en wist ze ook dat ik kwam. Ik weet niet meer hoe lang ik uiteindelijk in de winkel ben blijven hangen, maar waarschijnlijk dik anderhalf uur. We hadden zoveel te bespreken over de producten, de winkel en van alles en nog wat. Kortom, heel gezellig.

Het eerste wat Sophia opmerkte net nadat ik de winkel binnen stapte en haar een omhelzing gaf was; 'wat heb je een mooie huid'. Ik glimlachte wat verlegen en zei vrijwel direct dat het voor een deel ook make-up was. Sophia antwoordde daarop eveneens glimlachend; 'maar ik zie wel dat je goed voor je huid zorgt'. Wat absoluut ook waar is, en dan niet alleen uitwendig maar ook aan de binnenkant. Bovendien is Sophia's au naturel huid zo egaal en smetteloos als maar kan, niet gek natuurlijk met zoveel productkennis en een winkel vol verwennerij.

Sinds een paar maanden verwerk ik een aantal Superfoods in mijn dagelijkse voeding waaronder Chia zaadjes, die voor een groot deel ook bijdragen aan de gezondheid en glans van mijn huid. Binnenkort zal ik daar een uitgebreide post aan besteden.En dan nu, wat moet je doen om te kunnen deelnemen aan deze Argan Oil giveaway? Graag ontvang ik je beste persoonlijke beauty tip voorzien van een korte omschrijving en liefst voorzien van beeldmateriaal. Dit mag in elke categorie zijn; voeding (beautyfood), haar, nagels, huidverzorging....alles! Je mail kun je sturen naar; freshdimez.blogspot.com@live.nl o.v.v. Argan Oil giveaway. Ik pik de drie meest leuke, inspirerende en orgineelste inzendingen uit en plaats die daarna online. Deelnemen kan t/m woensdag 23 januari aanstaande. Verras me! :-)

Bijdeze mijn 'mooie huid' met make-up beauty tip
(klik op de foto om deze te vergroten) Dit is een screenshot van een van mijn Instagram foto's waarop ik dezelfde 'mooie huid' make-up draag zoals hieronder omschreven.

Degenen die mij op Twitter, Instagram of Pinterest volgen weten dat ik veel beauty/superfood nuttig. Maar ook regelmatig een Grieks Yoghurt of Manuka Honing masker gebruik voor een zacht, glanzende, gehydrateerde huid.
 
Hierboven in onwillekeurige volgorde afgebeeld; Nouba Bronzer in nr. 10 Brown Tan, MAC Mineralize Skin Finish Naturel in Deep Dark, Etos Skin Smoothing Primer. De poeders breng ik aan met een MAC 109 small contour brush (rechts) en met de bijna identieke Sigma F05 small contour brush.
                   
Nouba Bronzer in nr.10 Brown Tan, zie hier de review. MAC Mineralize Skin Finish Natural in Deep Dark (heet sinds een tijdje Dark Deep) zie hier de review. Etos Skin Smoothing Primer gebruik ik sindskort de review daarvan heb ik pasgeleden gepucliceerd, dit kun je hier teruglezen.

1. Mijn make-up routine begin ik altijd met een verzorgende huidcreme. Op dit moment is dat mijn favoriete gezichtsverzorgingscreme van Olaz en dan de parfumvrije versie die sinds enige tijd verkrijgbaar is.

2. Daarna een klein beetje van de Skin Smoothing Primer van Etos. Kort voor deze primer gebruikte ik een soortgelijke  Minerale gezichtsprimer van e.l.f. Ook deze beviel erg goed.

3. Een beetje blush in een tint naar keuze en daar wat van de Nouba bronzer overheen. Een bronzer is echt mijn secret weapon om m'n huid te doen stralen, werkt altijd.

4. Tot slot, lichtjes wat Mineralize Skin Finish van MAC aanbrengen over het geheel en mijn mooie huid is compleet.


Love,

D

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Chia zaad is echt super! Ga naar WWW.wondervoedsel.NL good meer info.

Vienna H. zei

Leuke giveaway! Helaas ben ik niet zo origineel LOL. Sinds ongeveer 3 maanden verwerk ik chia zaadjes in mijn smoothies en salades.

D zei


@ Wondervoedsel bedankt voor de link. Ik heb de site bekeken. Veel nuttige informatie en mooie site. Zelf koop ik Chia zaadjes om de hoek bij de natuurwinkel, maar voor mensen die dit niet in de buurt kunnen kopen is de site echt een uitkomst.

D zei


Vienna, pfff geloof ik helemaal niets van lol Zeker jij als MUA bent hartstikke creatief :-) Ik was misschien wat streng..kreeg al een paar mailtjes van dames die gewoon niets konden bedenken. Mail maar gewoon ladies....komt goed ;-)

Ooh en Vienna, Ik spreek eindelijk iemand die ook bekend is met Chia Zaadjes! Mijn eerste zak is nu bijna leeg, maar merk echt een enorm verschil. Ook in hoe ik me voel (energieker) Daarnaast koop ik wekelijks ook veel andere superfoods in; Boerenkool..lekker in de blender door m'n fruit smoothies (thanks to GwenGail voor deze tip) Blauwe bessen, Quinoa, Groene olijven. Zal vast nog wat vergeten zijn :-)

Alleen Hennepzaadjes staan nog op m'n lijstje om in te kopen en te proberen.

xxx,

D