zondag 13 januari 2013

Up to Date Black Opal Display


Onlangs tijdens mijn vakantie bracht ik een bezoekje aan Zaandam. En dat kan dan alleen aan Primark zijn. De overige winkels sla ik vaak over omdat deze ook in Amsterdam te vinden zijn.

Omdat ik ditmaal toch een aantal toiletartikelen nodig had en mezelf op een lekkere bodycream wilde trakteren, bracht ik eveneens een bezoek aan Rituals en aan Etos. Dit was werkelijk het meest uitgebreide assortiment van Black Opal dat ik ben tegengekomen in een Etos filiaal. 
En alles zag er netjes en geordend uit.


Wat schetst mijn verbazing bij Etos, niet zozeer een Black Opal display, want dat hebben enkele Etos filialen al jaren. Bijzonder aan dit display was dat het opvallend goed up to date was met de allerlaatste Black Opal producten waaronder alle soorten concealers, de lipsticks in alle kleuren, en ook de allerlaatste eyeshadow pallets waren aangevuld.


Etos, aan de Gedempte Gracht, Zaandam verdient absoluut een shoutout voor het up to date houden van hun Black Opal display! Hopelijk volgen andere drogisten dit voorbeeld. 

Stiekem keek ik rond of ik medewerkers kon spotten die hier mogelijk een steentje aan hadden bijgedragen (lees sisters) Het was in elk geval even wennen. Alhoewel een aangename verrassing omdat je dit vooralsnog bijna niet tegenkomt in Nederland. Binnenkort ga ik nog een keer terug voor de lipsticks, eyeshadow pallets en om de medewerkers persoonlijk te complimenteren. Mag ook een keer ;-)

4 opmerkingen:

Nilou zei

Zaandam is wel de laatste plaats waar je zo een uitgebreid assortiment van Black Opal zou verwachten! Den Haag mag het assortiment ook uitbreiden!

D zei


Had ik eerlijk gezegd ook never in Zaandam verwacht Nilou!

Nee, nogmaals..het zag er top uit :-) Eerlijk

Anoniem zei

Ik ga zeker een kijkje nemen bij Etos Zaandam. Maar lagen de testers er nog?? Ik erger me steeds dat de testers voor andere tinten keurig aanwezig zijn, maar de testers voor de donkere huid zijn altijd verdwenen. Rara.... Sorry, maar ik moest het kwijt. Grote ergernis.

D zei


Lol Super irritant is dat!

Die lagen er toen inderdaad nog wel, ik hoop nu ook nog. Het viel echt op dat alles up to date was en netjes aangevuld.