maandag 25 februari 2013

Winners Carol's Daughter GiveAway!In tegenstelling tot wat ik in mijn vorige post meldde, dat Carol's Daughter producten nog niet in Nederland te koop zijn,  ontving ik net terwijl ik bezig was met deze post een mail van een dame die vertelde dat zij als enige in Nederland de producten van Carol's Daughter verkoopt, is dat tof of is dat tof?! :-) Bedankt (andere) Claudia. De producten zijn te koop via haar website; www.naturalblackhair.nl


Hi Beauties,

Hierbij dan het moment waar een aantal van jullie op hebben gewacht! De bekendmaking van de winnaar (s) die meededen aan de Carol's Daughter GiveAway.


Het was best moeilijk kiezen, dus heb ik de drie beste inzendingen uitgekozen en daaruit een willekeurige 1e winnaar laten uitkiezen via random.org


Ik zeg bewust eerste winnaar omdat alle drie dames hun best hebben gedaan en naar mijn mening allen een pakket verdienen. Maar omdat ik slechts een heel pakket beschikbaar heb, moest er wel eentje worden gekozen als hoofdwinnaar....en dat is geworden :-)

1. Stephanie D.  Van harte gefeliciteerd! Je top 5 zal ik z.s.m publiceren, je hebt er duidelijk tijd en enthousiasme ingestoken. Dus heb je dit pakket ook dubbel en dwars verdiend. Geniet ervan en mail me a.j.b. nog even je contactgegevens zodat ik het pakket zo snel mogelijk jouw kant op kan sturen.


2. Jennifer C. Jouw lijst met favoriete producten is ook bijzonder en ik weet wel zeker dat andere lezers een of meer producten uit jouw lijst als must-try zullen markeren. Wederom dank voor je inzending. 


Jennifer, omdat ik toch graag wat aan je wil opsturen en de eerste prijs al is gewonnen door een andere deelneemster, mag je mij jouw favoriet mailen uit deze Carol's Daughter GiveAway box (mijn eigen box). Ik stuur het product z.s.m naar je op. Vergeet niet om je contactgegevens aan mij te mailen. Ook de door jou ingezonden favorieten zal ik binnenkort publiceren.3. Claudia S.K. Ook jij hebt mij verrast! Leuke top 5 die ik binnenkort zal publiceren. Mail je mij ook een product uit deze box die je graag wenst te ontvangen? Ik zal de producten nog even stuk voor stuk benoemen zodat jij en Jennifer hopelijk een keuze daaruit kunnen maken. Heel erg bedankt!


Jennifer en Claudia kunnen elk een product naar keuze toegestuurd krijgen, en daarbij kiezen uit...


Carol's Daughter Healthy Hair Butter 113 gr.

Carol's Daughter Be Loved Magnolia Dry Oil Mist 118 ml.

Carol's Daughter I'm Power Shea Souffle 56 gr.

Carol's Daughter Lemon and Rose Hand Cream 59 gr.

Carol's Daughter Hair Balm liquid pomade 118 mlLove,


D


Geen opmerkingen: