dinsdag 30 april 2013

Andrélon Oil and Care Kroescontrol Preview


Hey Beauties,

Enkelen van jullie zullen al op de hoogte zijn van de opkomende review die ik zal schrijven over Andrélon's Oil & Care crème en de Serum Oil. Deze review komt er snel aan. 
Binnenkort kun je lezen wat mijn bevindingen zijn betreft deze producten 

Wat ik jullie niet wil onthouden is dat zelfs ik die zo van verrassen houd, behoorlijk verrast was toen ik de Andrélon producten thuis ontving. 

De pakketbezorger belde aan waarop mijn dochter naar de deur liep om het pakketje in ontvangst te nemen. Even later stond ze bijna buiten adem voor mij met een mega pakket! 'Alsjeblieft mam, je pakket-JE ' De toon waarop was buitengewoon hilarisch! 


Niet alleen ontving ik de Oil & Care Producten, maar ook een heerlijk zachte badjas met de naam Freshdimez daarop in mooie paarse letters én een extra grote handdoek. Thanks Marijn!


Ik ontvang regelmatig producten of een extraatje, maar dit is echt fantastisch zoveel zorg en aandacht hieraan is besteed. Daarom wil ik de dame die dit geregeld heeft, Marijn, als ook Andrélon bij deze enorm bedanken. Dit zal me voorgoed bijblijven. 


Ladies stay tuned want de review zal zoals beloofd binnenkort hier te lezen zijn. Waar ik zeer benieuwd naar ben, is of een van jullie de producten van de Oil & Care al heeft gebruikt en wat je daarvan vindt? Ik ken persoonlijk een aantal dames die gek is op de Perfecte Krul lijn, hoewel de ervaringen voor wat betreft kroes haar hierover verdeeld zijn.

Lobi D,

D6 opmerkingen:

V. Shireen zei

Ben erg benieuwd naar wat je van de producten vindt. Kijk uit naar je review :)

Jennifer zei

Hey D,

Ik heb zelf de anti-klitspray gebruikt en daar ben ik best tevreden over...Het maakt m'n haar zacht en kambaar.
Ook het 1 minuut-masker is lekker. 'T voelt gewoon aan als een goede conditioner...Prima spul.


Jennifer

Justherz zei

Andrelon, Ben echt benieuwd

D zei


Hi Jennifer,

Ok, nice. Die anti-klit spray en het 1 minuut masker ga ik zeker eens proberen. Thanks

@ Shireen en Jus, De review komt er bijna aan :-)

Will van Buul zei

Je hebt mijn dag weer goed gemaakt. Hier kon ik geen druivenpitolie meer kopen. OP internet zijn de verzendkosten nog duurder dan het product zelf. Maar "De Tuinen" zijn binnen bereik. Groeten Will van Buul

D zeiFijn dat je wat aan het artikel had Wil :-) Ik hoop dat je net zoveel baat hebt bij deze olie als ik.

Liefs,

D