maandag 13 mei 2013

Hema BB CreamHey Beauties,

Jullie zullen het ongetwijfeld al gezien hebben, de BB cream van de Hema in kleur nr. 4. Wat deze tint zo bijzonder maakt, is dat het is afgestemd op de donkere huid. Dat is voor een cosmectica lijn van Nederlandse bodem echt uniek.
Op verzoek van velen zal ik zoals beloofd een review schrijven van deze BB Cream. Ik heb onlangs een tester meegekregen nadat ik dit product spotte in de winkel, maar verklap verder nog even niets :-)

Heeft een van jullie deze BB Cream al geprobeerd? Ik ben zeer benieuwd.

Lobi,


2 opmerkingen:

claudette zei

Nope nog niet geprobeerd maar ben wel heel beniewd naar jou review.

Claudette

D zei


Hi Claudette,

M'n review komt er heel snel aan. Ik heb tot nu toe veel positieve reacties gelezen over kleur nr. 3 en 4. Ook een enkele minder goede waarbij iemand last kreeg van huiduitslag.

Daarom is vooraf een sample vragen/laten maken altijd een goede optie.