zondag 26 mei 2013

Kliek Uniek


Hi Beauties,

Een van de dingen die al een tijd op mijn to-do list stond, was een bezoek brengen aan de boutique Kliek Uniek. In deze boutique kun je prachtige creaties vinden van het label Nomi by Naomi welke ontworpen zijn door Naomi Spieker. 
Kliek Uniek

Kliek Uniek was recent te zien in een reportage van de Amsterdamse nieuws zender, AT5.

In de winkel vindt je tevens ontwerpen van andere designers en heerlijke natural bath & shower producten van Lafeli uit Rotterdam. Eenmaal binnen, heerste er ondanks het flink aantal bezoekers, een kalme en relaxte sfeer. Wellicht ook door de mooie Gospel muziek die opstond. Kortom, genoeg om al mijn zintuigen te prikkelen.


Heerlijke bodyscrubs en haarolie met natuurlijke ingrediënten van Lafeli
                              
Wat mij met name aanspreekt aan alle ontwerpen is dat ze daadwerkelijk uniek zijn. In de winkel ben ik geen enkel item tegengekomen waarvan er meer dan een exact hetzelfde exemplaar is. Om een voorbeeld te noemen; de door Naomi ontworpen infinity scarfs. Prachtige sjaals met elk hun eigen unieke combinatie van Afrikaanse prints.                       


Hetzelfde geldt voor de tassen die Naomi ontwerpt. Niet alleen mooi, vooral ook erg praktisch! Je kunt er een heleboel in kwijt. Welke vrouw kan dat nou niet gebruiken?               

Waar ik persoonlijk ook helemaal weg van ben, zijn de sieraden die zowel van Nomi by Naomi zijn, als ook van andere designers waaronder Shavine Design en Brown 2208 accessoiries. Ik kon de winkel daarom ook niet verlaten zonder een paar mooie oorbellen.


Mijn oorbellen (links) netjes ingepakt door Naomi

Unieke schoenen, sjaals, en gear voor zowel volwassenen en kinderen vindt je bij Kliek Uniek aan de Vijzelgracht nr. 41 in Amsterdam.


En niet onbelangrijk bij zoveel moois in een unieke winkel als Kliek Uniek, is dat alles voor een ieder  betaalbaar is. Mocht je dit pareltje in de stad nog niet hebben bezocht, dan is dat dus een absolute aanrader. Ook voor de niet Amsterdammers onder ons.

Lobi,

D

4 opmerkingen:

Macblogster zei

Ziet er leuk uit. Ik ben nog niet in de winkel geweest.

D zei


Hi Angela,

Kliek Uniek is zeker een bezoek brengen waard. Ik kwam ogen tekort. Binnenkort ben ik er weer voor een mooie tas.

Anoniem zei

Precies datgeen waar ik van hou! Thnx voor de tip!

D zei


You're welcome!