zaterdag 11 mei 2013

Seacret Nail Buffing Block


Hi Beauties,


Voor degenen die deze overgewaaide Spa keten nog niet kennen, de producten van Seacret zijn vrijwel allemaal op basis van mineralen uit de Dode zee. Heerlijke producten voor de algemene en speciale verzorging, en behoorlijk luxe.

Vorig jaar heb ik voor het eerst een paar samples van Seacret getest en dan met name de handcreme en bodylotion. Omdat de prijzen van Seacret producten ver boven het gemiddelde liggen heb ik tot nu toe nog nooit een product van hen gekocht.

Dat gaat binnenkort veranderen, en wel hierom. Afgelopen week liep ik Seacret weer bijna voorbij totdat ik besloot om even naar binnen te lopen en te kijken of er nieuwe producten waren die ik zou willen uitproberen. Nog voordat ik uitgebreid zelf op onderzoek uitging, sprak een vriendelijke verkoopster mij aan die graag een demonstratie wilde aanbieden. Heerlijk dacht ik meteen, waarom niet. Ze begon met een Salt & Oil scrub, en volgde deze op door een zeer rijke Body Butter. Dit voelde erg lekker en voedend aan. 
Tot slot wilde zij mijn nagels polijsten met de Nail Buffing Block. Ik aarzelde even omdat ik mijn nagels pas had gelakt en de nagellak er dus af moest lol Voordat ik er erg in had werden mijn nagels netjes schoongemaakt met remover en kon de Nail Buffing Block worden gedemonstreerd. En wow! Deze stap maakte de manicure echt helemaal af. En nog steeds sta ik versteld van het glanzende resultaat.Ik vroeg meteen of de Nail Buffing Block ook los te koop was en voorzichtig naar de prijs :-) Deze kost € 22,50. Maar, voegde de verkoopster er snel aan toe, je krijgt wel een jaar garantie op deze nail buffer en daarom is het belangrijk dat je de aankoopbon goed bewaard. Mocht er wat zijn met de buffer waardoor het resultaat minder is geworden, dan krijg je binnen twaalf maanden altijd een nieuwe daarvoor in te plaats. 

I'm sold! Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat dit product sindsdien op m'n wishlist staat. Zodra ik hem heb gekocht volgt er uiteraard een review van deze wonderlijke gem.

Lobi,

D

p.s. Er zit een tweetal Seacret filialen in Amsterdam, indien jullie nog andere adressen weten lees ik dat graag.

Geen opmerkingen: