maandag 10 juni 2013

Jomi Cosmetics GiveAway


Hi Beauties,

Vanaf de eerste keer dat ik kennis maakte met Jomi Cosmetics was ik meteen verkocht. Behalve dat de grondstoffen die Jomi Cosmetics gebruikt natuurlijk zijn, zijn zij van hoogwaardige kwaliteit en van Surinaamse bodem.

Zo is de Jomi Awara zeep die ik cadeau kreeg van mijn moeder verrijkt met Awara boter welke een terugvettende werking heeft, en is daarom vooral fijn en voedend voor een wat drogere huid.

             

Mevrouw Roberts vertelt in dit filmpje hoe Jomi Cosmetics is ontstaan en welke ingrediënten men gebruikt om de hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Als je de producten van Jomi Cosmetics kent, dan weet je uiteraard hoe heerlijk deze zijn. Mocht je nog niet bekend zijn met de producten van Jomi Cosmetics en nieuwsgierig zijn naar de huid, haar en lichaamsverzorging, dan heb ik goed nieuws!

Over een aantal dagen volgt er een Jomi Cosmetics give away en meedoen is eenvoudig. Om te weten hoe je mee kunt doen en uit welke producten je kunt kiezen...vertel ik eind deze week.

Lobi,

D

2 opmerkingen:

Patty zei

Ik heb ook een keer een zeepje gekregen van mijn moeder. Weet de naam zo snel niet, maar ik vin het heerlijk spul.
Ik houd je blog in de gaten,want het lijkt me leuk om mee te doen met de give away!!

D zei


Meedoen Patty! ;-)


De producten zijn heer-lijk!