maandag 3 juni 2013

My Five Favorite Things


Hi Ladies,

Zoals jullie je misschien nog herinneren is er een tijd geleden een giveaway van Carol's Daughter geweest. Om mee te doen aan de giveaway moest je vijf favoriete beauty producten van jezelf inzenden. Claudia deed ook mee en won een Carol's Daughter product naar keuze. Hierbij haar vijf favorieten! Enjoy..


                                 

Claudia; 1. Water is mijn nummer een op beauty gebied. Goed en onmisbaar voor je gezondheid, haar en huid!

 2. Op dit moment mijn Maybelline BB Cream in Deep. Sinds ik dit in huis heb, heb ik geen foundation meer gebruikt. Dekt zeer goed en voelt zeker niet zwaar aan op de huid.

3. Jamaican Black Castor Oil: deze gebruik ik nu een jaar en het helpt mijn haargroei te bevorderen. Ik heb iets meer dan een jaar geleden alle relaxer uit m'n haar geknipt en deze castor oil helpt vooral m'n contouren die door weaven en veelvuldig föhnen waren vernield erg snel groeien.4. Home made lipscrub: zowel in de zomer als in de winter een aanrader. Ik gebruik nu steeds vaker lippenstift (was meer een lipgloss type)  en om velletjes te voorkomen of te verwijderen is een lipscrub een must. Ingrediënten: Olijfolie, honing en suiker en voila je hebt een goedkope en zeker net zo goede lipscrub :)5. Cetaphil hydraterende crème: Een musthave zeker in de winter als ik last heb van een droge huid. Deze crème is erg licht en trekt daardoor snel in de huid. Geurloos dus erg prettig in gebruik. Ook zeker geschikt tijdens de zomer.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

waar kan je de Cetaphil hydraterende crème kopen?

Rowan Blijd zei

Handig van die olie in de lipscrub! Die had ik er nog niet aan toegevoegd..
En ik vraag me af waar ze die bb cream in die kleur heeft gevonden...? Lobi x

D zei


Cetaphil creme kun je laten bestellen/kopen via de (Mediq) Apotheek. Meestal hebben ze het binnen een werkdag binnen.

@ Rowan True, heb ik zelf ook nooit eerder gemaakt voor m'n lippen op die manier :-)

De BB Cream was een cadeautje van mij haha Ik had er twee van m'n ma gekregen uit Amerika. En Clau verwend mij altijd met cadeautjes, dus vandaar.

Maybelline BB Cream in Nederland voor de donkere huid. Misschien in 2030?! ;-)

Anoniem zei

Er is toch een Maybelline BB Cream voor de donkere huid in Nederland te koop? De tint heet Dark en je kunt hem kopen bij Kruidvat en sommige Drogisterijen zoals Meeuwsen in Almere.

Groetjes,

Lillian

D zei


Hi Lillian,

Ik ben die in Amsterdam nog nergens tegen gekomen? Bijzonder! Thanks for sharing.

Vorig jaar kon ik die nergens vinden hier.

xxx

Gwendelien Cumberbatch zei

Ik lees dit artikel nu pas! Die lipscrub ga ik zeker proberen!