dinsdag 16 juli 2013

Vakantie

Hi Beauties,

Ik weet het, 't is een paar weken stil geweest op deze blog. De reden hiervan is, dat ik al een poosje aan vakantie toe ben. Gelukkig zijn mijn zes weken vakantie afgelopen donderdag, 11 juli, dan ook begonnen.

Uiteraard zal ik kleine blog break houden, of misschien beter gezegd, voortzetten :-)Ik beloof dat het niet al te lang zal duren en weer terug zal zijn met leuke en inspirerende artikelen.

Ooh, en helemaal uit beeld ben ik niet tijdens m'n vakantie; degenen die het leuk vinden kunnen mij volgen via Instagram, Facebook en/of Twitter. Voor de beauties die dit al doen, thanks.... ik volg jullie ook graag.

Aan de dames die meededen met de Jomi Cosmetics giveaway; Als het goed is heb ik nu al jullie adressen en komen de producten spoedig jullie kant op. Nogmaals bedankt voor de interesse in Jomi Cosmetics en het meedoen aan deze giveaway met producten van hoogwaardige kwaliteit. Genieten jullie ervan en deel vooral je ervaring!

Aan alle anderen die ook vakantie vieren, enjoy! Ik hoop dat we nog een aantal weken met zon mogen genieten.

Lobi,

D

2 opmerkingen:

Xan zei

Fijne vakantie. Soms is een break inderdaad ff nodig. Rustig aan en gauw tot blogs
Love,

D zei


Dankjewel lieve Xan :-)

xxx,

D