woensdag 16 oktober 2013

Blessed


Hi Beauties,

Hier ben ik dan weer. Mijn vakantie zit er inmiddels al een paar weken op. Heb erg genoten van de rust en het mooie weer. Ook heb ik ontzettend veel meegemaakt, waaronder een flink aantal leuke en vooral bijzondere gebeurtenissen.

Zo heb ik tijdens mijn vakantie een aantal keer meegedaan aan prijsvragen. Merkwaardig genoeg, won ik ze iedere keer. Van oorbellen, een mooie beach tuniek tot een tattoo.  Yes, you've read that right!


Gilly hier aan het werk, mocht je een afspraak met hem willen maken...dan kan ik hem zeker aanbevelen. Check voor zijn gegevens deze pagina tattoogilly.nl
                                    

Via Hototwenty deed ik mee aan een tattoo give away. Daarvoor moest je het e.a.a. met hen delen in vorm van een geschreven verhaal/ervaring betreft een van je bijzondere tattoo's. Zo gezegd zo gedaan, en ik won.

Stomverbaasd was ik eigenlijk, en het voelt nog steeds wat onwerkelijk... Hoewel de pijn die ik hiervoor moest opofferen me al gauw van het onwerkelijke gevoel afhielp lol. Wat deed dit weer zeer zeg. Maar het resultaat is wederom geslaagd.


video


Waarom ik voor dit woord koos, spreekt wellicht voorzich. Maar koos hier met name voor omdat ik vandaag de dag tien keer positiever in het leven sta dan een jaar geleden, kortom positiever dan ooit. 

En geloof me als ik zeg dat dit een zeer grote invloed heeft op hoe mijn leven er nu uitziet. Wat niet wil zeggen dat er nooit tegenslagen zijn, ooh jawel! Alleen hebben deze niet meer de overhand simpelweg omdat ik mijn geluk daar niet door laat beïnvloeden. Klinkt maybe  wat cliché maar is absoluut de waarheid.
Met dank aan Tattoo Gilly en de HotoTwenty crew die deze onvergetelijke gebeurtenis tot stand brachten.

Wederom dank en welkom aan alle trouwe en nieuwe volgers!


Odi,

D

2 opmerkingen:

V. Shireen zei

Hele mooie keuze! Dat van positiviteit is echt waar. Zodra je het positieve in alles probeert te zien wordt je leven heel wat mooier. Blij te horen dat je een fijne vakantie hebt gehad. xx V.

D zei


Thanks V :-) Alles maar dan ook echt alles veranderd zodra je mindset positief is.xxx