zondag 24 november 2013

BeYouCreations


Hi Beauties,

Zoals jullie eerder konden lezen, viel ik de afgelopen zomer behoorlijk in de prijzen. Ik won bijna iedere week wel wat. Heel leuk!

Ik zou alleen mezelf niet zijn om een van de shops waaruit ik mooie oorbellen won te delen. Het leuke van deze winactie was, dat eigenares Melissa, nog op zoek was naar een naam voor een paar handgemaakte oorbellen. Het ging om dit paar zwart / witte oorbellen.Ebony & Ivory, de handgemaakte oorbellen die ik won
                                        

Eigenlijk zonder erbij na te denken dacht ik; Ebony & Ivory is een mooie en passende naam voor dit paar. Dus deed ik mee aan de prijsvraag en kreeg een week later het verrassende nieuws te horen dat ik ze had gewonnen. Leuk, echt heel leuk!

Melissa is overigens buitengewoon creatief en maakt niet alleen sieraden, ze ontwerpt hiernaast ook t-shirts die erg gewild zijn. Ook ik heb een paar ontwerpen gezien in haar shop die op mijn wish-list staan.


Au Natural T-Shirt ontworpen door Melissa van BeYouCreations, hier gedragen door Gwendelien van HairCrush.nl.Cutie :-)
                                         
BeYouCreations
                                             

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau, dan kan ik BeYouCreations zeer aanbevelen. Teveel leuks om op te noemen en vriendelijk voor elk budget.

Wie zijn er nog meer fan van deze shop?

Lobi,

D

2 opmerkingen:

Melissa King zei

Thanks for the love!!! xoxo

D zeiZoals beloofd :-)

You're welcome! xxx