zondag 15 december 2013

Weleda Cold Cream review


                                                                         
Hey Beauties,

Terwijl ik net inlog om een nieuw blogbericht te posten, zie ik dat een van mijn meest gelezen berichten op dit moment 'Een goed beschermde winterhuid' is. Dat komt goed van pas want de nu volgende post heeft daar alles mee te maken.

Het was nog maar net winter en ik kon al merken dat mijn huid wat extra's nodig had ter bescherming. Ik hoefde gelukkig niet lang te zoeken want Weleda doet het voor mij al jaren goed tijdens de winter. Alleen kocht ik ditmaal niet de oh zo geliefde Skinfood, die bij ons wordt verkocht als Huidcreme.

Nee, ditmaal koos ik voor de Coldcream. Een heerlijk rijke crème die de huid vooral tijdens de kou goed beschermd tegen uitdrogen.Voor welke huid Weleda's Coldcream is geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

                                     
   


De ingrediënten De crème is op basis van zuivere bijenwas en zoete amandel olie. En bevat zoals het keurmerk op de verpakking aangeeft, alleen natuurlijke ingrediënten.

De textuur Romig en vrij vet. Helemaal perfect voor mijn gemengde huid tijdens de winter.

                                     
De geur Ondanks dat de crème alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is er wel parfum toegevoegd. Dit zijn uiteraard natuurlijke etherische oliën. Persoonlijk vind ik de kruidige geur lekker. Deze doet me een beetje denken aan een Surinaamse Swiet Watra oftewel Surinaams Bad water :-)Voordelen Coldcream kun je naar behoefte opsmeren en gebruiken als dagelijkse dag of nachtverzorging. Als ik mijn gezicht 's avonds reinig kan ik echt voelen dat mijn huid baat heeft bij het gebruik van de coldcream omdat het veel soepeler en niet droog aanvoelt. Ook doet deze crème het prima als basis voor make-up.

Nadelen Ik ben helemaal fan van Weleda's Coldream en heb voor mezelf nog geen minpunten kunnen ontdekken. Op zich ben ik altijd voor huidverzorging zonder toegevoegd luchtje maar zelfs dat kan er mee door.


                                                                 

De prijs en waar te koop Weleda's Coldcream is onder meer te koop bij De Tuinen en kost per tube van 30 ml €10,95.

Lobi,

D

Geen opmerkingen: