donderdag 9 januari 2014

My Five Favorite Things


Hiii beauties,

Allereerst wens ik jullie een fantastisch en mooi 2014! 

De eerste blogpost van dit jaar, is uit de rubriek My Five Favorite Things. Ditmaal deelt Diva, Mila haar vijf beauty favorieten. Mila is naast vaste lezeres van deze blog, een werkende moeder en zakenvrouw die er altijd tip top verzorgd uitziet. 

Kortom, een dame met wie ik altijd gezellig over de laatste beauty nieuwtjes kan kletsen :-) Haar vijf persoonlijke beauty favorieten deelt ze hierbij met ons. Enjoy reading! Lobi, D.


1. Clinique Superbalm Moisturizing Gloss

Absoluut op nummer 1, staat mijn Superbalm Moisturizing Gloss van Clinique. Een intens hydraterende lipgloss met een verrukkelijk tintje. Kleur nr. 10 Grapefruit is een prachtige tint die zelfs de meest droge lippen doet glanzen. 

Het bevat geen geur- en smaakstoffen en verzacht mijn lippen meteen. Ook is de lipgloss verrijkt met anti-oxidanten om de lippen te beschermen. 

Ik kom nog liever te laat op een afspraak dan dat ik dit produkt thuis laat liggen.2. Avoplex Cuticle Oil van OPI. Een heerlijk ruikende olie voor perfecte
nagelriemen. Deze masseer ik drie maal daags in op mijn nagelriemen. Ook geeft deze olie me mooie stevige nagels.

3.Rituals Ginko's Secret Caring Handbalm

Een heerlijke handcrème voor superzachte handen.
Smeert lekker uit en is wat dikker dan een gewone handcrème.

 4. Rimmel 60 seconds Nail Polish
Ik heb alle kleuren maar mijn ultieme favoriete kleur is toch Coralicious  nr. 430. 

Deze nagellak droogt vrij snel en is vooral handig als je niet van lang stil zitten houdt en ook met kinderen in huis, is deze nagellak ideaal. 

             
  

5. Last but absolute not least, is mijn My perfect figure corset.
 Dit figuur corrigerend ondergoed zit heerlijk corrigeert alle imperfecties en laat me ook nog eens lekker afvallen rondom mijn middel. 

Dit is mogelijk door de latexstof die erin is verwerkt. Daarnaast lift het de billen en borsten. Dit korset is te koop via www.myperfectfigure.nl

Kortom deze vijf produkten zijn voor mij ideaal, ik kan niet zonderrrrrrr.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi fresdimez
ik volg je al een tijdje en ik vindt je blog heel inspirerend en leerzaam, dus bijdeze heb ik nog een nieuwtje voor je.Beautiful textures heeft een nieuwe producten lijn mischien heb je er al van gehoort maar het product heet: Beautiful textures naturally straight texture managebility systeem het zijn tweeproducten in een box om je haar te stijlen voor 4-6 weken.mischien kan jij achterhalen waar ik dit spul kan kopen. Groetjes Miss T Doorsen

D zei


Hi Miss,

Bedankt voor het volgen en wees welkom :-)

Ik heb zelf nog niet eerder van dit product gehoord. Maar zal er naar vragen bij de groothandel in Amsterdam waar ik vaak kom. Zodra ik meer weet, laat ik het je weten ok.

Groetjes,

D