maandag 3 februari 2014

All Skins Schoonheidsinstituut


 


Hi Beauties,

Onlangs bracht ik een bezoek aan All Skins Schoonheidsinstituut. All Skins Schoonheidsinstituut is sinds vorig jaar maart een ware aanwinst voor Amsterdam. Het schoonheidsinstituut wordt vertegenwoordigd door twee aardige, beeldschone en deskundige specialisten; Elvira Stjeward en Leonie Ekkers.

Zoals de naam van het instituut doet vermoeden, is All Skins gespecialiseerd in behandelingen voor alle huidtypen tussen de blanke en donkere huid in.

Enkele specialisaties van All Skins;

Elvira is sinds twee jaar fysiotherapeut, wat zij momenteel drie dagen in de week uitoefent. Hierdoor heeft Elvira naast haar schoonheidsspecialisten opleiding nog meer ervaring en deskundige vaardigheden om met de handen of een hulpmiddel druk uit te oefenen op zachte weefsels, zoals de huid, spieren, pezen met bindweefsel, gewrichtsbanden en sommige organen. 

Met strijkende bewegingen of door trilling beïnvloedt zij wat er in de weefsels gebeurt.

Leonie is tevens gespecialiseerd en kundig in het masseren. Dit door het volgen van vele cursussen zoals Kruidenstempels, Hotstone, Lomi- Lomi, D-stres, ontspannings en bindweefsel massage.

Voor welke behandelingen ik heb gekozen;

Ik koos samen met de specialisten voor de Hotstone massage en een make-up behandeling. Ik heb hiervoor gekozen vanwege de specialistische achtergrond van de dames. De Hotstone massage leek me zeer ontspannend en een goede keuze voor mijn nogal gespannen schouders.

Voor de make-up behandeling koos ik omdat ik nieuwsgierig was naar de minerale make-up en foundations voor de donkere huid op natuurlijke basis.

Bij All Skins werkt men namelijk met de awardwinning minerale make-up van het merk Inika en natuurlijke foundations van het merk Smashit. Deze zijn speciaal voor de getinte en donkere huid.


We begonnen eerst met de Hotstone massage.
Voor de Hotstone massage gebruikt Elvira een huidolie, waarna ze mij masseert met de hete stenen. De massage duurde in totaal ruim dertig minuten. Een korte omschrijving van de Hotstone massage;

Tijdens de behandeling worden op het lichaam hete (basaltstenen) stenen gelegd. Deze zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en hebben een mooie ronde vorm omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Volgens een oud Indiase zegswijze zijn ze gevormd door de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. 

De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor er energie door het hele lichaam gaat stromen. Steeds worden er tijdens de behandeling een aantal stenen weggehaald. Een deel van het lichaam wordt met olie ingewreven en met de hete stenen gemasseerd. Het te behandelen gedeelte van het lichaam wordt hiernaast ook zonder de stenen gemasseerd totdat het hele lichaam behandeld is.

Een Hotstone massage werkt ontgiftend, stimuleert de organen, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.


De intensiteit van de massage;

Na de Hotstone massage was het tijd voor de make-up behandeling.

Elvira vroeg van te voren of er bepaalde zones waren waaraan ze extra aandacht moest besteden.  Ik gaf aan dat ik door spanning of stress weleens last krijg van een gespannen gevoel in mijn schouders. Mijn schouders werden daarom iets uitvoeriger gemasseerd.

De intensiteit van de massage was op mijn verzoek stevig, er werd daarom vrij stevig gemasseerd. Ik voelde me na de massage al gauw weer ontspannen. Ook werd mij aangeraden om extra te drinken zodat de afvalstoffen die waren vrijgekomen tijdens het masseren konden worden afgevoerd.

 De make-up behandeling;

Leonie gaf mij een uitgebreide make-up behandeling welke stap voor stap ging. Ik kreeg foundation en concealer aangebracht van het merk Smashit, deze bracht zij heel lichtjes aan. Daarna kreeg ik advies voor het shapen van mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen werden iets zwaarder aangezet en gemodelleerd met de organic eyeliner van Inika.


Vervolgens bracht Leonie een hele mooie gouden highlighter aan net onder mijn wenkbrauwen. Hierna bracht ze een glanzende grijze oogschaduw 'Gunmetal' aan, blush, en tot slot kreeg ik een lipstick en lipgloss aangebracht.

Eerlijk is eerlijk, ik was onder de indruk van hoe mooi en glamoureus make-up op natuurlijke basis eruit kan zien. De look was perfect voor een avondje uit. Mooi gedaan Leonie!


Wat daarnaast helemaal top is, is dat ik een overzicht kreeg met alle producten en kleuren die zij voor mij gebruikte. Handig voor een vervolg make-up afspraak!
Waarom ik All Skins Schoonheidsinstituut een heerlijk beauty adres vindt; Je kunt er kiezen uit diverse behandelingen. Een lange zeer uitgebreide, maar ook een korte schoonheidsbehandeling zoals een manicure. Voor het lakken van de nagels wordt gebruik gemaakt van het merk Orly. Je kunt daarbij kiezen uit schitterende kleuren.

De huidverzorginsproducten waarmee er gewerkt wordt zijn allen op natuurlijke basis en van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn tevens te koop in de salon.

De prijs-kwaliteit verhouding; Een Hotstone massage van dertig minuten kost bij All Skins € 30 en voor deze make-up behandeling betaal je slechts € 20. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. De behandelingen worden professioneel en met alle aandacht uitgevoerd. Daarnaast ontvang je tal van persoonlijke tips en adviezen waar je wat aan hebt. Het spreekt denk ik voor zich dat ik dit adres van harte kan aanbevelen.

Speciale aanbiedingen; Iedere dinsdag ontvang je 10% korting op een massage behandeling naar keuze.

Adres All Skins Schoonheidsinstituut; Wil je zelf graag een afspraak maken bij All Skins? Dat kan via deze link ; Afspraak maken bij All Skins Schoonheidsinstituut  Ik wens je alvast een heerlijke behandeling toe.

Lobi,

D

2 opmerkingen:

Xan en Sherr zei

De Hotstone massage lijkt me heerlijk.
Love,

D zeiHi Xan en Sherr,

Het was echt heerlijk :-) Ik kwam helemaal bij. Een aanrader om eens in de zoveel tijd te doen.xxx