woensdag 26 februari 2014

My Five Favorite Things...


Soms ontmoet je mensen die inspirerend, bescheiden, spontaan, leuk en totaal niet zelfingenomen zijn. Claudia is een van deze mensen welke ik hierom bewonder. Daarnaast is zij ook hartstikke creatief en maakt ze de mooiste armbandjes. Hierbij haar vijf beauty favorieten. Enjoy reading!1. Blistex Classic 

Is mijn must have, het hydrateert en verzacht mijn lippen. Of het nou winter of zomer is, het beschermt mijn lippen tegen het weer. Het bevat niet alleen kamille, vitamine E en B5 maar heeft ook een zonebeschermingsfactor 10.
2. Drie Stappen Clinique Huidverzorging

Ik gebruik al ruim twee jaar gezichtsverzorging van Clinique nadat ik een proef setje gehaald had bij Ici Paris. Ik was eerst heel sceptisch hierover over omdat ik al verschillende crèmes en producten had uitgeprobeerd. 

Na gebruik van twee dagen merkte ik al meteen een verschil. Mijn huid voelde zachter aan en zag er ook verfrissend uit. 

Stap 1 is reinigen van de huid, met een vloeibare zeep wat mijn huid niet uitdroogt.

Stap 2 is een Claryfing Lotion die ik meteen gebruik  nadat ik mijn gezicht gewassen heb. Het verwijderd eventuele vuilresten en dode huidcellen.

Stap 3 is de Moisturizing lotion, een crème die mijn gezicht goed hydrateert.
Het drie stappen systeem is beschikbaar voor verschillende huidtypes: van zeer droog tot droog, gecombineerd droog, vet en zeer vet.


3. Nagelproducten van Essence

De nagelproducten van Essence gebruik ik al jaren. Ik ben echt dol op de Essence lijn, je hebt allerlei kleuren en mogelijkheden voor je nagels. Ik gebruik altijd eerst een Basis coat om te voorkomen dat mijn nagels verkleuren. 

Daarna kies ik een Color and Go kleur en eventueel een Stampy Art of een Nail Art Special Effect. Ik eindig altijd met een Top Coat. De Gel-look Top coat is aan te raden. Het lijkt echt alsof je je nagels heb laten doen in een nagelstudio terwijl je zelf creatief ben geweest.4. Kruidvat Argan Hairrepair Oil

Ik had ergens gelezen dat Argan olie heel goed is voor je haar, en was dus op zoek naar argan olie en kwam tot de ontdekking dat het vrij prijzig is. Gelukkig kwam ik in de Kruidvat betaalbare Argan olie producten tegen, waaronder de hairrepair oil. Dankzij deze hairrepair oil glanst mijn haar mooi en maakt het mijn haar zacht. Ik gebruik het voor mijn hele haar en voor mijn droge hoofdhuid.
5. Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Dit serum is een mascarabasis. Je gebruikt het onder je mascara. Ik vind dat het mijn wimpers onmiddellijk zichtbaar langer en voller maakt.Geen opmerkingen: