woensdag 12 maart 2014

Shasha for Fashionistas

Het is alweer een tijd geleden dat ik deze prachtige strand tuniek won op de modeblog van Sha. Wie is Sha? vraag je je misschien af. Sha is werkelijk een van de liefste mensen die ik ken en daarom ook een goede vriendin van me. We kennen elkaar inmiddels een dikke vijftien jaar.

De passie die ik heb voor alles op het gebied van beauty, heeft Sha voor mode. Needless to say dat deze dame er altijd van top tot teen bewonderenswaardig gekleed bij loopt. Een dame die je voorbij ziet lopen en denkt, wow nice.....waaarrr heeft ze dat vandaan? Net even anders en geen dertien in een dozijn mode.  
                                                                           
Sha breidde haar passie voor mode uit met een blog. Hierop komen trends en items voorbij die zij zelf op de voet volgt. En omdat ze van haar volgers bijna altijd de vraag krijgt waar bepaalde items te koop zijn, is Sha een online shop begonnen! Hier alvast een impressie van wat je in de shop kunt vinden....


                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                         
In de shop vind je naast kleding ook schoenen en accessoires. Nieuwsgierig geworden? Shasha's shop kun je hier bekijken. Wil je op de hoogte blijven van alle HOT items die via de shop te koop zijn, houdt haar dan ook via Instagram in de gaten @shashaenvy You won't regret it!

Lobi,

D


Geen opmerkingen: