zondag 27 april 2014

Beautiful Textures Naturally Straight

Beautiful Textures lanceerde eind vorig jaar Naturally Straight. 

De Naturally Straight kit bestaat uit twee producten waarmee je haren, kroes of krullend, makkelijk te stijlen zijn. 

Dit zonder zware chemicaliën die de haartextuur beschadigen. 

Wat deze product combinatie vooral uniek maakt is de draagbaarheid van je straight look en het terugswitchen naar je eigen krulpatroon. Texture Manageability belooft je straight look tussen de vier en zes weken mooi te houden. 

Een nadeel van natuurlijk kroes en krullend haar stijl dragen kan zijn dat dit slechts een paar uren stijl blijft. Een oorzaak hiervan kan de luchtvochtigheid en/of vochtig weer zijn. Ik denk dat velen van ons wel kennen hoe snel je straight look dan weer terug is naar gekruld. 

Uiteraard niet erg, wel jammer van de inspanning en de tijd die je kwijt bent om je haren stijl te krijgen. 

Zelf was ik best nieuwsgierig naar het resultaat van Naturally Straight. Ik moet zeggen dat de verschillende resultaten welke ik tot nu toe gezien heb, inclusief switch terug naar eigen krulpatroon, best indrukwekkend zijn. Vooral het resultaat van Chime Edwards a.k.a. Haircrush, in dit filmpje is prachtig. 
Begin dit jaar liet een lezeres een berichtje achter met de vraag of Naturally Straight al te koop is in Nederland. Zelf kende ik dit product nog niet. De afro-cosmetica shops waar ik geregeld kwam hadden er ook nog niet eerder van gehoord, laat staan in de winkel.
Beautiful Textures Naturally Straight Texture Manageability System


We zijn inmiddels een aantal maanden verder en Naturally Straight is nu te koop bij de Nederlandse afro-cosmetica shop(s). Zahra Hair heeft Beautiful Textures Naturally Straight sindskort in het assortiment. Voor een complete kit met de Naturally Straight shampoo en interactieve leave-in conditioner betaal je slechts € 8,95.

Zelf zou ik dit product best eens willen proberen. Ik ben erg benieuwd of een van jullie Naturally Straight al heeft gebruikt? Let me know. Het is vooral fijn om te lezen waarom je dit product wel of niet aanbeveelt.

Love,

D


6 opmerkingen:

Jaleesa Talloway zei

OOhhh leuk dat het al in NL te koop is. Ik zag veel filmpjes en instagram foto's hierover. Ik ga het zeker proberen :) Bedankt voor de tip van Zahria hair.

D zei


Hey Jaleesa,

Ja, echt finally! :-) Ben erg benieuwd naar jouw resultaten met Naturally Straight.

Mijn review volgt zeer binnenkort.

Nina zei

Ik las je blog maandag en ben gisteren meteen naar Amsterdam gereden. Ik was zoooooooo benieuwd! Gisteren meteen me haar gedaan omdat die eigenlijk toe was aan een relaxer. Ik was pessimistisch maar ben nu VERLIEFD! Mijn haar is zo heerlijk! Complimenten vliegen me om me oren! Ik wil dat me haar voor altijd zo blijft D. Ik ben alleen bang hoe het er uit ziet na het wassen. Het zou goed moeten gaan maar ik ben bang! Mijn haar mag nooit meer veranderen! Hahaha ik was nooit meer me haar!!!!!

D zeiWat grappig Nina :-)


En ja complimenten krijg je vooral ook omdat je een knappe kop hebt hahaha Met je mooie sproeten!!!

Ik heb je foto's gezien en je resultaat is erg mooi. Je haar lijkt nog voller en dikker these days? De donkere haarkleur staat je overigens ook goed.

Aangezien TMS ook voor relaxed haar is en voor transitioners, zou het eveneens geen probleem moeten zijn om terug te switchen. Heb je je haren inmiddels al gewassen ik ben benieuwd.

Ik mis je video's hoor, echt waar! Werd altijd meteen vrolijk van je leuke persoonlijkheid en humor :-)

xxx,

D

Nina zei

Hoi D,

Ik weet eigenlijk niet hoe of wat met me haar. Ben door omstandigheden compleet van de haircare wagen gevallen. Ik heb het inderdaad wel donkerder nu.

Ik heb mijn haar inmiddels gewassen ja. En dat ging ook gewoon goed. Me haar ziet er nog steeds goed uit. Ik ben hier echt heel blij mee.

Doordat ik veel zweet op me hoofd zijn me roots wel een beetje puffy maar dit is niet erg. Het is voor mij meer om mijn relaxers zo veel mogelijk te stretchen. Elke week dat ik die kan uitstellen is PERFECT! Dat betekend op jaarlijkse basis gewoon minder chemische behandelingen. Ik ben echt enthousiast. Voor mij is dit fantastisch! Ik wil alleen wel een losse fles met die conditioner. Dat zakje wat er bij zit is niet genoeg voor mij voor 6 weken om iedere week te gebruiken. De losse fles shampoo heb ik al wel.

Mijn video's gaan ooit weer komen D. Echt! Ik zat er ook aan te denken om een video te maken met mijn ervaring van dit product als eerste stap. Maar ik durf nog niet zo goed.

xxx

D zeiHi Nina,


Ik weet inderdaad over welke omstandigheden je het hebt. Je hebt dan inderdaad wel wat anders aan je hoofd dan haircare etc. Ben blij dat het product jou ook goed is bevallen. Neem de tijd met video's, je doet het echt leuk!

Bij Aliyah (mijn model) ging alles prima, ook het terugswitchen naar natuurlijk krulpatroon binnen een week tijd. Haar haren zijn sowieso altijd in perfecte conditie. De korte post hierover volgt nog :-)