zaterdag 21 juni 2014

Black Onyx Make-Up
Hi Beauties,

Afgelopen week liep ik tegen het merk Black Onyx aan. Dit merk is niet nieuw maar wel volledig in een nieuw jasje gestoken, oftewel ge-revamped. Ik zou natuurlijk mezelf niet zijn als ik niet even stilstond bij het mooie display. 

Oog en lip potloden, lipgloss, lipstick, baked powders, verschillende soorten eyeshadow, diverse eyeshadow duo's en kwartet's, nagellak, mascara en nog zoveel meer staan in het Black Onyx display. Ik ben vooral weg van de lipsticks.


In het display staan een ruim aantal kleuren nagellak, lipsticks, lipgloss, lip en oogpotloden, baked powders, en nog veel meer. Wat vrijwel meteen mijn aandacht trok waren (natuurlijk!) de lipsticks. Bij het testen viel me op dat de lipsticks behoorlijk rijk zijn aan pigment. Daarom kon ik het niet laten om meteen na de eerste lipstick nog een kleur te kopen om vooral ook de kwaliteit te beoordelen.


Hier draag ik Black Onyx lipstick in kleur nummer 25. In werkelijkheid vind ik de kleur veel mooier. Het is een bordeaux paarse kleur. Wat mij betreft een must-have voor beauties met een donkere huidskleur.

Ik koos voor de lipsticks in kleur nummer 25, 30 en inmiddels bezit ik ook nummer 119. Waarschijnlijk zegt dit al genoeg. Deze lipsticks zijn officieel mijn nieuwe favorieten. Behalve dat de kleuren zo rijk en intens zijn, blijft de kleur ook lang mooi op mijn lippen. Zelfs na eten en drinken. Dus ze zijn ook nog eens long lasting. Wat eveneens leuk is aan Black Onyx, is dat het valt onder de categorie budget make-up. De lipsticks zijn per stuk slechts € 1,59. Echt voor iedereen betaalbaar.Deze Black Onyx mini haul was net iets van €6 bij elkaar! Twee flesjes nagellak, een baked powder (de goudachtige) en een lipstick.

Behalve de lipsticks in mijn winkelmandje.... kon ik het niet laten om ook wat nagellak kleuren te kopen, er zitten echt zoveel mooie tussen. Verleidelijk gewoon. Inmiddels heb ik nagellak kleur nummer 18, 19 en 110. Over de kwaliteit en dekking van de nagellak hoop ik gauw wat meer te kunnen vertellen, die moet ik namelijk nog uitproberen. 


Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de Black Onyx make-up lijn, je vindt dit merk bij de Dirx drogist. Kijk hier voor een filiaal bij jou in de buurt.


Lobi,

D


2 opmerkingen:

Gwendelien zei

Kwam ik ook tegen bij de Dirx. Heb een eyepencil en nagellak gekocht. Allebei nog niet gebruikt. Mooie lippenstift trouwens!

D zei


Thank you dear


De lippenstiften vind ik het mooist van dit merk. De nagellakjes....not so mucht. De kleuren zijn wel prachtig maar de dekking is wat minder en ook ruiken ze bijzonder 'sterk' Maar goed voor de prijs is het een prima lakje.

De potloden vind ik ook fijn, alleen neigen de punten soms wel erg gauw af te breken.