maandag 2 juni 2014

Oil Pulling update


Hi Beauties,

Vooral rond deze tijd van het jaar lijkt het alsof meer mensen last hebben van kwalen als hoofdpijn, een lusteloos gevoel, slecht slapen. De oorzaak hiervan is niet altijd meteen te herleiden en kan bijvoorbeeld komen door minder gezonde  eet- of leef gewoonten.

Wat in veel gevallen werkt tegen kwalen als deze is detoxen.


Dagelijks detoxen door middel van Oil Pulling is inmiddels razend populair. Een aantal jaar geleden schreef ik een blog over Oil Pulling en mijn persoonlijke ervaring hiermee. Ondanks dat deze manier van detoxen al duizenden jaren oud is, heeft het pas sinds een aantal jaar zijn populariteit verkregen.


Ben je nog niet bekend met deze manier van detoxen en kun je wel een cleanse gebruiken? In deze deze blog heb ik uitgebreid omschreven wat Oil Pulling precies is, waar het goed voor is, en op welke manier je het kunt doen.Mama Natural, volg ik al een aantal jaar, heeft opnieuw een fimpje over Oil Pulling opgenomen, ditmaal met een 'twist' Dit ga ik zeker proberen!


Zo nu en dan zijn er periodes dat ik weer een fles biologische zonnebloem olie in huis haal speciaal voor Oil Pulling. Baat heb ik er namelijk nog steeds bij. Wat mij betreft is Oil Pulling daarom de 'hype' wel waard.


Lobi,


D


Geen opmerkingen: